ו
פסח

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אז הם כן קוראים את ההודעעות D:

וואאיי אז אני אשלח מלא מעכששיוו DDDDDDDDDDDD: תווודה

McLife135

New member
../images/Emo55.gifאבל איך אם הם לא עוקבים אחרינו? ../images/Emo2.gif

כי כשאני וקרן בדקנו [ כאילו היא מחקה אותי ושלחתי לה הודעה ] אז לא ראו .. אז איך זה הגיוני שהם יראו את ההודעות שלנו
אבל בכל מקרה אני אשלח להם הודעות
מה אכפת לי .. אם הוא אומר שהוא רואה

Lex 1

New member
../images/Emo155.gif../images/Emo155.gif תרגום ../images/Emo162.gif

בוקר! היי, לא עוד הרבה זמן עד הסיבוב הופעות עכשיו. אנחנו לא יכולים לחכות. הולך להיות גדול. צפיתי ב-DVD החדש של הסיבוב הופעות אתמול בלילה... זה כ"כ כ"כ טוב! זה הכי טוב שאי פעם עשינו, באמת גרם לי להתגעגע להיות בסיבוב הופעות. יש שם כמה צילומים מעולים שלכם חבר'ה שרים את הנשמה שלכם עם השירים, זה היה באמת מרגש לראות אנשים בוכים למשמע השירים שלנו... אני מקווה שבכיתם כי הייתה להם משמעות עבורכם ולא בגלל שנשמענו רע! חה! אבל באמת, זה באמת גרם לי לחשוב על כמה המעריצים שלנו מדהימים. אני לא סתם אומר את זה, יש לנו את המעריצים הכי טובים בעולם! כל הכבוד לכם! בכל אופן, אני ודאגי עברנו יותר מ-10,000 תומכים בטוויטר! הידד! אם עדיין אין לכם טוויטר אז אני מציע שתצטרפו לשם בזה הרגע, זה ישנה את חייכם. אנחנו מטווטרים הרבה במהלך היום והלילה וזה הרבה יותר נוח להגיב לכל ההודעות שלכם. אנחנו קוראים את כולם אז גם אם אנחנו לא עונים לכם בחזרה אנחנו קוראים אותם. אוקיי, זמן מקלחת! טום

../images/Emo84.gifאומייייגאד איזה חמוווד ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ואיי תודה על התרגום
, לא יודעת איך הייתי מסתדרת בלעדייך

RockinKeren

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gif../images/Emo226.gifתצביעו לטום בראש1

אז שבוע שעבר אפאחת כנראה לא הצביעה
אז מקפליי לא נבחרו , אז עכשיו טום מועמד ... תשלחו - טר 2 , *השם שלכם* למספר - 8686 ותצביעו , כי זה יהיה מאוד סקסי אם יהיה לנו פוסטר של טומי , נכון ? D:

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifיש משהו מזה מוזר בקשר לפוסטר..

שהיה כאילו לבחירה, הגליון של ראש 1 יצא היום במקום יום רביעי בגלל שזה חג והכל..ושבוע שעבר בדבר הזה של הבחירת פוסטרים היה להצבעה פוסטרים של ריאן שקלאר, קריסטין סטיוארט,גריק ומקפליי ובגליון של היום שמו בכלל פוסטרים של הפוסיקט דולז ושל ביונסה.. שהם בכלל לא היו בקטגוריה XD לא מוזר? ><"

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifכי הם טיפשים! הם לא באמת שמים את

הפוסטרים שמבקשים, הם סתם שמים מה באלהם ומרווחים עליינו כסף

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif ../images/Emo46.gif באמממתת ?!!?

מניאקים
אולי שבוע הבא הם ישימו .. אבל בעצם שבוע הבא יהיה של מה שהיה בקטגוריה השבוע, אז אולי הם ישימו 2 פוסטרים ? ><" סתומים

מניאקים
אולי שבוע הבא הם ישימו .. אבל בעצם שבוע הבא יהיה של מה שהיה בקטגוריה השבוע, אז אולי הם ישימו 2 פוסטרים ? ><" סתומים

מניאקים

למעלה