ו

butbut

New member
../images/Emo207.gifיום-הולדת לדאגי-מה קורה עם זה??../images/Emo36.gif

בננות-אתן לא רציתן לשלוח לו את אותו הדבר כמו ששלחנו לטום? אנחנו מאבדות את הזמן,ולבסוף היום-הולדת שלו תגיע ואנחנו נשלח לו את זה חצי שנה אחרי זה..>< אז מה עושים לבסוף?

Dirty wings2

New member
נתחיל לעבוד על ברכה../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

אמממ אני מציעה לו,שמישהי תדפיס,או שתעשה ברכה בפוטושופ..וצריך כמה שיותר מהר,כי אנחנו שולחים את זה לאנגליה.אז צריך להתחיל לעבוד על זה קדימה

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif שניה צריך מישי שתארגן את זה כמו שצריך

כיאלו כמו שצ'ן אירגנה את הזה של טום.. אולי נחכה לה שתחזור מפולין[ שזה עוד כמה ימים] ואז נסכם איתה? כי היא אירגנה את כל זה דיי טוב...

butbut

New member
../images/Emo207.gifעוד נצלשXD..אממ בקשר לפיקים../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

חשבתי על זה..ולבסוף אני רוהצ את יום שישי כנראה-כמו אמנדה..זה יום ממש נוח בשבילי לפרסם=] אז אם מישהיא תוכל לסדר את הימים של הפיקים זה יהיה מעולה!. בכול אופן אני יעלה מחר ,בלי שום-קשר ,את פרק 2...וכשהימים שלי יהיו מסודרים אני יעלה לפי הימים=]

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif שאלה! ../images/Emo9.gif

קבעתן שיהיו 2 פיקים או 3? ואם זה 3, אז של מי הפיק השלישי?

butbut

New member
לבינתיים יש 3 בלי שום קשר..

של עדי[שעומד להסתיים]..של מיקי..ושלי ^^

Bleed for Me

New member
שכחתן שיש פה מנהלת?

אין דבר כזה להתחיל להעלות משהו כמו הפיקים שיש אליו תור בלי לידע אותי קודם. זה חשוב..

Bleed for Me

New member
אם התחלת את הפאנפיק שלך אחרי אמנדה

אז הימים שלך הם שלישי ושישי

butbut

New member
../images/Emo205.gifסבבה אז אני יפרסם בשלישי ושישי:]]טנקיווו

=]]

rox love BSM

New member
../images/Emo207.gif מה היה קודם וונדרלנד טור או הסרט עם

לינדזי לוהן?

butbut

New member
הסרט עם לינדזי כי השיער של דאגי היה שם

עדיין על הפנים,אם אני לא טועה.. ובוונדרלנד הוא סגול.. והסגול בא אחרי הפוני אימו=]

OneStepCloser

New member
חחחחחחחחXD

אני ושיר תהינו לנו מה לפני >< גילינו שהם צילמו את JML בתחילת 2005 ובאותו הזמן עשו גם דברים אחרים.. ואז הם הוציאו את האלבום, אם אני לא טועה... ואחר כך יצאו לסיבוב הופעות XD חחחחחחח זה היה כזה מצחיק...

sweet shir

New member
חחח לא, אני ידעתי שצילמו את JML לפני, אבל לא

הבנתי איך הצליחו לדחוס הכל בשנה אחת.
עכשיו אני מבינה. <:

למעלה