ו

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif כן גמאני לא ידעתי סיון...

את ראית מלחמת העולמות? XDDDDDDDDDDDD

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifבוודאי!

רק בגללו! ישבתי עם אמא כשהיא ראתה כי כאב לי הראש ואמרתי 'אההה תראי מה זה, משווים מודרני והיפ הופ.' וכפי שידוע לכן, אני ומודרני לא הולכים טוב ביחדXD ישבתי והתלהבתי לי שיש ברייקרים [XDDD] ממש מגניבים פה.. ואז..... אז הוא הגיע. 8DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני עשיתי במקס שיקליט את כל הסדרה רק בשביל לראות אותו XDDD אחחח איביצה איביצה.....

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifברור שיש לו סיכוי ,דווקא סיכוי ממש גדולD:

והצבעתיי לוו מללא מכל פלא אפשרי ..

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif כ"כ מעצבן שהכניסו לרשימה הזאת

אנשים שלא עשו שומדבר בחיים שלהם וסתם מכוערים [כי היה כתוב לוהטים והם ממש לא ><"] כמו : ביל קאוליץ , מייקל לואיס , אגם רוטברג [מישהו שמע ממנה משהו בכלל?] , טום קאוליץ , אנחל בונני [נראה לי הוא גם שם] , איתי מהישרדות , ועוד שאני לא זוכרת

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifלהגיד שהם לא עשו שומדבר בגלל שאת שונאת

אותם , זה לפי דעתי הגזמה.. אולי לא שמעת מה הם עשו כי זה לא עניין אותך .. אבל להגיד שהכניסו סתם אנשים שלא עשו שומדבר בחיים שלהם .. זה אותו הדבר שמישהו ששונא את דאגי יגיד , מה הוא קשור? בכלל לא שומעים ולא יודעים עליו><" ולמה הוא יגיד את זה , כי הוא לא אוהב אותו , והוא לא יודע מה הוא עשה..כי זה לא מעניין אותו והוא לא בודק..(הוא לא כמונו בפורום ומתעדכן כל הזמן על דאגי .. ) מצטערת אבל זה מעצבן אותי שאנשים מזלזלים באחרים , בגלל שהם לא אוהבים אותם .. באמת זה לא בקטע של להתעצבן או לאדעת מה , זה פשוט מעצבן אותי שמזלזלים באחרים .. 3 >

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gifזה לא בגלל שאני שונאת אותם ..

אני גם לא מכירה אותם אז אין לי במה לשנוא אותם .. הקטע הוא שיש כ"כ הרבה אנשים שהרבה יותר מגיע להם להיות ברשימה הזאת ולא הכניסו אותם וזה לאו דווקא אנשים שאני אוהבת ..

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifאז זהו , את לא מכירה אותם.. D:

בגלל זה אין לך מה להגיד שהם לא עושים שומדבר בחיים שלהם .. נכון יש מצב שהיו צריכים להיות אחרים , אני לא קבעתי את זה .., אבל לזלזל באחרים , -כי את לא מכירה אותם , זאת לא סיבה
לא משנה ,אני ממש מקווה שלא נפגעת ממה שאמרתי..עם פגעתי .. ( יש לי נטייה לדבר בתוקפנות , למרות שאני לא מתכוונת ..
)

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif איתי אחלה D:

אבל תאכלס .. שמו אותו רק בגלל שהוא היה בהישרדות והוא נראה טוב .. יש המון אנשים שיותר ראויים ממנו להיות שם :]

../images/Emo39.gifלפי דעתי , זה לא קשור ללא עשו כלום בחיים

שלהם . הם פשוט תקועים כאילו . D: מה הקשר דון לני גבאי ?
חחחחחחח ויש אנשים שמה זה רציני עכשיו לא קשורים לטופ 25 הזה D: . אבל יש משהו במה שאת אומרת עם הלוהטים . כי יש כאלה שבאמת לא לוהטים

למעלה