ו

../images/Emo15.gif../images/Emo207.gif מור מה עם הפינה שלך?../images/Emo9.gif ושירה מה

עם הפייק ?
אני מחכהכבר לעונה השנייה D:

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאני שמחה ששאלת :)

העונה השנייה של All About You תעלה ב... יום שלישי הקרוב
מקווה שתיהנו ממנה

../images/Emo15.gif בכייייייייף ../images/Emo9.gif ויאיאיאיאייאיא 3333 >

מחכה בקוצר רוווח ^_______^

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifיאאאאא , באמתתתתת ? ../images/Emo6.gif

יאיייייייי

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifעם מי צריך לדבר בקשר לפיקים?

יש לי פיקון ישן שאני רוצה לשחזר

AdiA12

New member
אממ.. מה זה פיקים? ><" ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

חח סליחה על הבורות..

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifהרבה לא יודעים ../images/Emo6.gif

פיקים- סיפורים קצריים.. ובמקרה הזה .. סיפור על מקפליי .. :) שבנות רושמות.. [ : אני מקווה שהסברתי נכון

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifחח בערך.. ההגדרה לפי ויקיפדיה

~פיקים זה קיצים של פאנפיקים~ ספרות חובבים (ידועה גם כפאנפיקשן, מהצירוף Fan Fiction באנגלית - ספרות חובבים, לעתים גם ספרות מעריצים) היא ספרות הנכתבת על ידי חובביה ומעריציה של יצירה מקורית כלשהי, המכונה פאנדום, כגון ספר, סרט, סדרת טלוויזיה וכו', תוך העשרת היצירה החדשה מפֵרות רוחו של המחבר באמצעות שימוש באלמנטים מהיצירה המקורית, תוך דיאלוג מובהק עמה.[1] יצירות אלה, המכונות "יצירות חובבים" (או, באנגלית, fanfics; מקובל גם התעתיק "פאנפיקים"), מקבלות את עיקר פרסומן דרך רשת האינטרנט (ובעברית, מרשתת). יצירות החובבים מתבססות על עולמה של היצירה המקורית ועל רקעה - דמויות או עלילה - תוך הוספת אלמנטים מדמיונו של המחבר שמקורם מחוץ ליצירה המקורית. אורכן של יצירות החובבים מגוון. יש טקסטים הכוללים משפטים אחדים בלבד, אך יש גם יצירות מרובות פרקים וכרכים. הפאנדומים העיקריים הנכתבים בארץ ובעולם הם לרוב מסוגת (ז'אנר בלעז) הפנטזיה והמדע הבדיוני, מפני שז'אנרים אלה מספקים למחבר עולם פנטסטי מוכן, ובו "חורים" המאפשרים פיתוח נוסף של העלילה והדמויות. בין הפאנדומים הפופולריים נכללים הפאנדום הפוטריסטי והטולקינאי, כמו גם יצירות הנכתבות תחת השפעה ברורה של משחקי תפקידים. יצירות חובבים מתחום האמנות החזותית מכונות "אמנות חובבים" או, בשם האנגלי הנפוץ יותר, "fanart".

AdiA12

New member
אוקיי תודה לשתיכן ../images/Emo9.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo207.gifמקפליי לא היו אמורים להוציא סינגל

חדש לפני חודש ++ ?XD ( את falling in love ) מישהי יודעת מה קורה עם זה ? הם אמרו שהם יוציאו את השיר בפברואר (נכון שזאת מילה ממש מוזרה? XDDDDDDDDD ) , ואהמ עכשיו מרץ
עם כבר אני שולחת הודעה.., למישהי יש שירים של ליל כריס?

למעלה