ו

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifוכמובן שתפוז ישלח לי לפני הזמן../images/Emo46.gif

תודה
מה עובר לדאגי על השיער?
ולמה הוא מוציא את הסגריותד ווקא כשמצלמים אותם? כאילו בכוונה שנראה שאתה מישן לפוזה? חחח דווקא אהבתי את איך שפראנקי נראית. כלבה
מישהי יודעת כמה זמן הם כבר ביחד בערך? BTW אני מגיבה מהמחשבים במכללה, מבריזה מממעבדה ספרתית

קצת כסף לשופינג

שלום לכולם, נרשמתי לאתר (מאובטח, לא לדאוג) דרכו עונים על סקרים וצוברים נקודות. את הנקודות ממירים בסופו של דבר לתווי קנייה איתם אפשר לקנות ברשתות שווק שונות (בין היתר, בסופרים למיניהם). לא מתעשרים מזה, מצד שני, לא מזיק לקבל תווי קנייה (-: השקעת הזמן כמובן תלויה בכל אחד, ככל שתענו על יותר סקרים, תקבלו מן הסתם יותר נקודות, אבל סופו של דבר, לפי מה שאני מבינה, לא מדובר פה על משהו יוצא דופן. אני הצטרפתי. למי שמעוניין גם, הנה הלינק: http://www.ipanel.co.il/default.php?page=join1&referrer_id=41023 יום טוב

../images/Emo39.gif../images/Emo207.gifאווף הם[מק'] קבעו כבר תאריכים

ומקומות לאפ קלוז & פרסונל ואנחנו לא שמה:( זה כזה מבאאאאס =\ ואל תגידו לי למה ציפית, חח כי דווקא כן ציפיתי=\ רציתי לשתף

McLife135

New member
../images/Emo94.gifלא נורא .. הם עכשיו עובדים על אלבום חדש

נקווה שבמסע הופעות שלו הם יבואו סוף סוף לישראל =\ בנתיים צריך להמשיך לנסות להביא אותם לארץ ..

../images/Emo39.gifהלואיי ! , ובידיוק היום אמרתי לך בהסעה

ואיי אני מדמיינת כזה אותנו בהופעה D: זוכרת ? :-\ אוף :(

loserontheloose

New member
לא הבנתי

התאריכים נקבעו ממזמן. לא רק זה, כרטיסים הוצעו למכירה כבר ב-28.2. חוץ מזה ש-Up Close... מאז ומתמיד היה סיבוב הופעות שכולל אך ורק את האי הבריטי. אז באמת למה ציפית לראות שם את ישראל?

../images/Emo39.gifכי לא ידעתי שזה כולל רק את ה"אי הבריטי"

ושהיום נכנסית למייספייס שלהם ראיתי שהם עשו כזה "אפ קלוז & פרסונל" , כאילו התאריכים והכל ולא ידעתי שכבר קבעו..אז כן דיי ציפיתי וקיויתי=\

rox love BSM

New member
../images/Emo45.gifUC&P

זה באנגליה,זה לא כאילו הם שמו ארצות מכל העולם ואותנו לא...

למעלה