ו

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gifכה נראלי, נפתח שירשור כשהתאריך יתקרב../images/Emo9.gif

NoNo xD

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo113.gif עזרה בבקשה ? ../images/Emo9.gif

היי יש לי בעיה וחשבתי שבגלל שיש בו הרבה בנות בכיתה י' ומעלה אולי יוכלו לייעץ לי קצת . יום רביעי הקרוב אני נרשמת לתיכון ואני צריכה לבחור 3 חברות ו3 מגמות . את המגמות דיי החלטתי - מדעי המחשב, קולנוע ול"ס [לימודי סביבה] אפילו שבהתחלה רציתי ביולוגיה במקום ל"ס אז אני עדיין דיי מתלבטת . והקטע של החברות זאת הדילמה הכי קשה , איך אני יכולה לדעת במי לבחור ? בחירה בכל אחת מהחברות שלי תוביל למשהו אחר במיוחד כשיש את הסיפור של כיתת מחול, שמעתן על זה ? כל מי שבוחרת מגמת מחול נמצאת בכיתה מיוחדת . אני אישית החלטתי לא לבחור כיתת מחול אבל יש לי חברה מאוד טובה שכן בחרה אז אוטומטית החלטתי להוריד אותה מהאפשרויות כי לדעתי כל מי שלא בוחרת מגמת מחול אין לי מה לעשות בכיתה הזאת כי היא תיהיה אאוטסיידרית וזה לא כיף >< . אבל עכשיו כל בחירה שלי היא קשורה לזה . אם אני אבחר חברה אחרת והיא תבחר את החברה שבמגמת מחול אז יש סיכוי שאני אצא שם . אני יודעת שזאת קצת הגזמה אבל אני לא רוצה שיהיה סיכוי שאני אכנס לשם . וחוץ מהן יש לי 2 חברות שהן החברות הכי טובות והן בוחרות אחת את השנייה ואני רוצה לבחור אותן, לא משנה סיבוך כזה.. אם למישהי יש איזשהם עצות לגבי בחירה לתיכון או משהו שהיא עברה אני אשמח לשמוע .. סורי על החפירה
ד"א - מישהי בכלל זוכרת אותי פה ?! חחח אני נכנסת ואני רואה מלא כינויים חדשים .. =] תודה מראש ^^

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gifחחח לי היה סיפור עם החברות ><

אצלנו צריך לבחור 5 חברות ולרשום אותן במקומות (כש1 זה הכי גבוה-איתה את הכי רוצה להיותXD) אז אני עם עוד שתי חברות תיכננו פשוט לרשום כל אחת את השנייה מקום ראשון, ככה שבטוח נצא ביחד. אבל אותן שמו יחד, ואותי שמו ביחד עם החברה במקום ה3. וממש ממש התבאסתי מזה, כי בתכלס דפקו אותי XD והתחלתי לבכות וזה כשקיבלתי את המכתב על הכיתה...עזבי עשיתי מזה סיפור
אבל אז עוד שתי חברות שלי עברו לכיתה שלי ועכשיו אני ממש מרוצה מהכיתה (חוץ מהבנים המפגרים
) ואם הייתי עוברת גם תחשבי איך החברה שלי במקום ה3 הייתה מרגישה, שאני משאירה אותה לבד ומעדיפה להיות עם חברות אחרות. קיצר אני לא יודעת ממש מה לייעץ לך, אבל תחשבי מי באמת החברות הכי טובות שלך, ולדעתי אם את לא רוצה להיות בכיתת מחול אל תיקחי סיכון לרשום חברות שהולכות לשם, כי הבצפר באמת יכול לשים אותך שם...

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifל"ס ../images/Emo35.gif אצלינו קוראים לזה למ"ס

וביו' אצלינו זה הרחבה לא מגמה.. מוזר

למעלה