ו

mcfly6

New member
צודקת[=

צריך להיות אופטימיים
אם ישר מההתחלה אין סיכוי הם בחיים לא יבואו! וכמו שהרבה אמרו ממש אין לנו מה להפסיד... אז...... בוא נלך על זהD:D: נ.ב:שימי תכתובת שנוכל להיכנס

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifחח נחמד D:

אני ישלח להם מכתב D: וגם עם זה לא יגיע אליהם לפחות נסינו =] נכון לקחת את זה מעיתון ולא מאתר? (את הכתובת XD )

מורניק23

New member
מצאתי

והזמנתי! תודה רבה רבה... תגידי, מישהו פועל בשביל להביא אותם לארץ??? הגיע הזמן נראה לי :)

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif האמת שלא מזמן

העלנו כמה הצעות אבל משום מה הן עדיין לא יצאו לפועל ><"

מורניק23

New member
ניסיתי לעשות משהו

פניתי לשוקי וייס שהוא מביא את כל הלהקות מחו"ל לפה במייל הוא לא בדיוק התייחס אלי.. אולי אם עוד בנות יפנו אליו..

מורניק23

New member
אז ככה...

תרשמי בגוגל שוקי וייס וזה יתן קישור לאתר שלו ושם תוכלי לשלוח מייל או להתקשר חשוב מאוד שעוד בנות יעשו את זה שהוא יראה שיש ביקוש :) בהצלחה לנו

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gifכתבתי לו ../images/Emo26.gifDD:

שלום, שמי ספיר ואני כותבת לך בשם אלפיי מעריצים ומעריצות שיש ללהקה מקפליי בארץ. אנחנו מנסים כמה שאפשר לפרסם אותם בארץ ולנסות לידע אותם שיש להם פה מעריצים. אנחנו מנסים ליידע כל בן אדם, והיינו רוצים לידע גם אותך, אחד שמבין בזה ויכול לעזור לנו להביא אותם לארץ. תודה רבה על ההקשבה, אנחנו מקווים שיצא מזה משהו. DDDD: אני מקווה שהוא יקרא את ז ><

מורניק23

New member
אחלה :)

אם עוד בנות יכתבו לו אולי הוא יבין שיש פה משהו... דרך אגב, תודה על הקבלה המדהימה שלכן :) רציתי קצת לספר על עצמי שאני אוטוטו בת 24, כנראה הכי מבוגרת פה הכרתי את מקפליי קצת יותר מדי מאוחר... אבל אחרי שראיתי את דני...:)

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifליקי ליקי ליקי ליקי ליקי XDDD

"אנחנו מנסים ליידע כל בן אדם, והיינו רוצים לידע גם אותך, אחד שמבין בזה ויכול לעזור לנו להביא אותם לארץ." XDDD גדול ^^

למעלה