ו

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif שאללוום D:

אני ספיר , מבת ים , בת 14 , פייבס דאגי ודני
מסן אם בא לך >> [email protected] ולשאלתך כמו שאמרו לך, יש את הדיסק בארץ בדיסק סנטר והוא עולה 160 ש"ח
.. \: האמת שיותר שווה לך להזמין מאמזון : http://www.amazon.co.uk/ אבל מה שבא לך
תספרי קצת על עצמך ^_^

mcfly6

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

נועה
אזור תכף בת 12 ברוך הבאD:

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifברוכה הבאה D:

בדיסק סנטר בדיזינגוף סנטר אמור להיות להם את גרסאת הדלוקס והיא עולה 160 שקל ><" אבל יש מצב שיש גם מקומות אחרים שמוכרים
וזה גרסאת הדלוקס הדיסק שמקבלים בו גם את הדיוידי ... יש גם גרסא רגילה , אז תבקשי רדיו:אקטיב דלוקס
כי זה אם הדיוידי
ד"א קרן , 13 , נחשונים , דאגי D: תהניי

גרבע

New member
../images/Emo105.gifברוכה הבאה ../images/Emo8.gif

צור,מחיפה בת 13
הפייב זה דני.או הארי.עוד לא החלטתיX: מקווה שתהני פה.
סתם תמונה של טום.כי אין לי כוח להיכנס לתיקיה של דני,היא תמיד נתקעת לי

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifברוכה הבאה! :)

אני חושבת שיש אותו בדיסק סנטר בתל אביב ^^ אני שיר בת 14 וחצי מיבנה :) הפייבוריט שלי הוא דני
מי שלך?

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

יובל , 15 , מודיעין , דאאאאאגי
השתלבות מהירה ומהנה D:

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifאת כ"כ צודקת! בכל יום כשאני שולחת להם

הודעה..אני חושבת לעצמי עד כמה שאני עושה סתם עבודה לשב כי בסה"כ יש עוד 4 בנות [מקסיימוווםם] שכותבות להם במייספייס ומקפליי בכל זאת נכנסים מדי פעם למייספייס או המנהליםשהל םאו וואט אבר ורואים כממה פאקקיינג כמה בנות מצ'ילה פאקינגג צי'ללהה חופרות להם בהוודעוותת אין עמוד אחד שאין שם איזה כמה פעמים צ'ילה וגם דנמרק..[יש עוד הרבה חופרות
...אבל זה הרוב ] אה וגם ארה"ב..ואז הם רואים שאני ועוד 3 בנות כל הזמן מגיבות אוותן 3 /4 בנות..אז הם יחשבו "פ'סדר 3/4 בנות חופרות מישראל לא אומר שזה מייצג משהו"..ונכון,אם חושבים על זה בעצם אף אחת שם לא מייצגת אף אחד כי מקפללי או המנהלים שלהם לא יושבים ורואים את התגובות של הבנות ומחליטים להגיע למדינה הזאת רק בגלל זה...אבל בטוח שהתובות האלה גם תורמות למשהו למקרה שהם מתלבטים.... אוף חפרתי
..אבל בבקשה בנות...תחפרו להם XDD..אני פתחתי מייספייס רק בשביל זה =\. ^___^

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif../images/Emo45.gif גם אם זה לא יעזור

זה עדיין משהו קטן, גם להרגשה שניסינו לעשות משהו ><

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifוזה גם מוסיף למקרה והם מתלבטים

כי ישלי הרבה שהם מתלבטים כי מעריב לנוער לא מפסיק להגיד שיש מגעים להביא אותם לישראל...אלב בנתיים לאקורה כלום=\.

למעלה