ו

McLife135

New member
../images/Emo94.gifלא היית חייבת לפתוח בשביל זה הודעה חדשה

היית יכולה לנצלש להודעה הזאת של תפוז אנשים מלמעלה ..

../images/Emo60.gif אני ולילך שלחנו

לשגרירות ישראל באנגליה מכתב *לא להגיד לנו שזה לא יעבוד כי לפחות ניסינו, ואם זה בסוף כן יביא אותם לארץ אתם תקנאו מוחעחע
* טוב הנה המכתב [ כתבנו אותו גם בעברית וגם באנגלית ] : לשגרירות ישראל באנגליה שלום, אנחנו סתיו ולילך, כותבות לכם בשם אלפי המעריצים של מקפליי בישראל. ללהקה יש פה מאות מעריצים ואנחנו כל הזמן מנסים לעשות מעשים כדי להביא אותם להופעה בארץ. למרות כל המאמצים שלנו, אנחנו מרגישים ששום דבר לא קורה. אנחנו מקווים שתעזרו לנו ליצור קשר עם מנהלי הלהקה ולעזור לנו להביא את הלהקה שאנחנו כל כך אוהבים להופעה בישראל. תודה מראש סתיו ולילך, ושאר מעריצי מקפליי. נ.ב: אנא צרו עימנו קשר בהקדם האפשרי. For embassy Israel in England, hello WE are Stav and Lilach. We are writing to you on behalf of the thousand fans of McFLY in Israel. The band has many fans here in Israel, and we always try to do things to bring the band to concert in Israel. Though all our efforts, we're feeling that nothing happen. We're hoping you'll help us to contact the band's managers and help us to bring the band that we're love so much to concert in Israel. Thanking you in advance Stav, Lilach and all McFLY's fans p.s: Please contact us as soon as possible

McLife135

New member
../images/Emo94.gifזה לא כזה עוזר העצומות האלה

כי כל אחד יכול להגיב שם איזה 16 פעמיםם

GAL3212

New member
שאלהה חשובה בטירוףףף!!!!

תקשיבי אני מסכימה! אבל איך עושים את מה שכולם פה בערך אומרים?? איך שולחים ולאן?? את יודעת מה הכתובת שלהם באנגליה??? [סליחה שאני מתקיפה בשאלות- ואני בכלל לא מכירה אותך!- קיצר סליחה] זה הכי חשוב בעולם בבקשה תחזירו לי תשובה!

GAL3212

New member
שאלהה חשובה בטירוףףף!!!!

תקשיבי אני מסכימה! אבל איך עושים את מה שכולם פה בערך אומרים?? איך שולחים ולאן?? את יודעת מה הכתובת שלהם באנגליה??? [סליחה שאני מתקיפה בשאלות- ואני בכלל לא מכירה אותך!- קיצר סליחה] זה הכי חשוב בעולם בבקשה תחזירו לי תשובה!

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifחח הפוסטר עם התמונה שבצד ? תתחדשי../images/Emo24.gif

פוסטר אחד השווים שלההם D:

McLife135

New member
../images/Emo94.gifואוי תחדשיי! זה פוסטר ממש יפהה ../images/Emo24.gif

איפה קנית אותו?

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif לכל הבנות ששאלו מאיפה ../images/Emo26.gifD:

אז זה מדיזינגוף סנטר, אצל תומר. הפוסטר עולה 45 ש"ח , הייתי בשוק שזה עלה ככה, לדעתי זה ממש זולD: ואממ זהוD: דרך אגב - יש עוד פוסטריםD:

למעלה