ו

תודה-

יואו אני כזה שומעת את הדיסק החדש של קלי קלארקסון (שקניתי היום) ואז פתאום אני קוראת שיש סיכוי שהם יעשו דואט עם קלי קלארקסון ואני ממש מתחילה לקפוץ מאושר@@!! הזמרת האהובה עליי עם הלהקה האהובה עלי!! איזה דיסק מושלם יהיה להם (אם הכל יסתדר..)

mcfly6

New member
ראפ??

אני מקווה שהראפ ישמע מגניב ולא מזעזע......מפחיד אותי לחשוב על טום שר ראפ
ולגבי התוכנית היום ב8:ישש סוףסוף תוכנית על מקפליי בשעה נורמלית!!
תודה רבה

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif אווי לא ><" רק לא ראפ :(

אני שונאת ראפ
אני מקווה שזה יתבטל ולא יהיה שום דבר שקשור לראפ ><" זה נשמע כ"כ לא טוב

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifהדירדור ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זה ממש נוראאא !!!!!!!@!$!$# כאילו ראפ ?!?!?
מה עבר להם בראש ?!?!?
אוף ~~~~! אוי גאש , זה פשוט נוראי - תנסו לדמיין אותם שרים ראפ :S ואם יתנו לדאגי לשיר , בכלל , אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות מהמראה שעובר לי בראש של 'מקפליי שרים ראפ'

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifהא פיווו נבהלתיי !! ../images/Emo2.gif

כי דאגי ראפר ?! זה לא באלי בטוב...XD לא ממש היה לי גם זמן להבין , כי חברה שלי הייתה אצלי והיא התעצבנה עלי... אז מהר כתבתי תגובה ... ולא היה לי זמן ממש להבין מה לעזע... קורה ... *תירוצים , תירוצים* LOL , חיחיחי

../images/Emo15.gifתראו מה יובל רשמה .

" נראה שמקפליי עובדים עם ראפר אמריקאי מוכר באוסטרליה. "

m o r 1 0 2

New member
אוו,קלי זה טובD:../images/Emo168.gif

אבל ראפ לא
טוב מעניין לראות מה יהיה בהמשך... אני מקווה שזה יהיה אלבום טוב כמו הקודמים אבל הראפ הזה נותן הרגשה שלא
גם השמות של השירים,שלא יחזרו כמה צעדים אחורהXDDD תודה על הפרטים

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאידיוט../images/Emo69.gifאניויי.. ראפ יהיה משעשע

למדי XDDD אני מחכה לשמוע את הראפ של מק XDDD וקלי... זה באמתבאמת צריך להיות טוב!

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo45.gifגמאני מחכה לשמוע את זה XD

זה בטוח יהיה משעשע ולא גרוע כמו שכולן חושבותXD הם טיפשים כאלה...ובטוח שהן יעשו את זה מצחיק DD: ובטוח דאגי ישיר בזה , ויעשה את הפאדיחה של החיים

ניתי XD

New member
ראפ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה נשמע מוזר אהל אני מקווה לטוב.....

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אומנם ישנם שילובים יפים של שירים

בסגנון מסוים עם ראפ אבל אם זה לא נעשה בטוב טעם זה בהחלט יכול להישמע רע, פאתטי ומתאמץ. אני באמת מקווה שהלאבום הזה לא יאכזב כי לאחרונה הציפייה שלי מהם לא הוכיחה את עצמה..

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifראפ?! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה יהיה טו-אוב
(פוצ'פוצפ'טמטמטמטמ) "אהה...יה...גו דאגי!" XDDD

למעלה