ו

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo90.gif עזרה :)

מישהי יכולה בבקשה להעלות לי את לייז של מק בגירסה טובה? יש לי איכות לא משהו ._." תודה רבה מראש [=

Bleed for Me

New member
../images/Emo32.gif ו../images/Emo207.gif

הפורום בתקופה האחרונה נראה כאילו ששכחו פה את החוקים..אז בבקשה תרעננו את הזיכרון לגבי פתיחת הודעות חדשות.
.

eMcFLY

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo207.gifחחזזררתיי ../images/Emo24.gif

אתמול בלילה חזרתי מאילת והיה ממש ממש כיף
ומצחיק
רק חבל שנגמר םO אפשר להגיד שהיה דיי שומם בטיילת והכלל באילת, בכל זאת זאת לא העונה... ולא היו חתיכים האמת בכלל =\ קניתי חולצה & תיק חמוד שחור לבן של מיקי מאוס [ הייתי מעלה תמונות אבל עוד לא העברתי אותן למחשב
] ומחזיק מפתחות של גיטרה
ובכל חנות אפשרית חיפשתי נעליים ולא מצאתי =\ בקיצור היה נחממד ביותר :]

m o r 1 0 2

New member
ברוכה השבהD:../images/Emo168.gif

שמחה שנהנית
יוו,ממש ממש מתאים לי אילת
אחח,אני מתגעגעתDD:

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo207.gif|בקשר למפגש...לקרוא!

אמ....נכנסתי לבלוג של מקפרוג'קט וראיתי שהמפגש פסח שלהן בתאריך 16.4,אני יודעת שאנחנו לא צריכות ללכת לפי הזמנים שלהן אבל אם גם הן וגם אנחנו נהייה ביחד במפגש אנחנו נהייה ממש הרבה בנות יהיה מגניב אעש ואולי גם..לא יודעת יקרה משהו? יהיה נחמד לדבר איתן ולשמוע מה יש להן לומר.. מה אתן חושבות?

McLife135

New member
../images/Emo94.gifחח 'אולי יקרה משו' ../images/Emo6.gif

זה רעיון ממש טוב, אבל אמרתן להן שאנחנו מתכננות בכלל לעשות איתן מפגש?

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifקראתי בבלוג שלהן...שנייה אני אעתיק את

זה.. שלום שלום, כאן סתאב! מה נשמע? הכל טוב? כן, הכל. אוקי, לעניין אנשים. יש לנו כמה נושאים להיום אבל אני אנסה לקצר כמה שיותר. קודם כל, מפגש פסח *תופים וחצוצרות*. הפעם זה מפגש משותף עם הבנות של פורום מקפליי בתפוז שהיו פחות מעורבות בפרוייקט כי הוא היה בחסות פורום אחר והחלטנו שככל שהקהילה תהיה יותר גדולה ככה עדיף, אז תגידו לכל מי שאתם מכירים [וגם למי שלא] שיבואו, יהיה כיף! בקיצור, פרטים: 16.4 יום חמישי, עוד 3 שבועות ו.. כמה ימים. בשעה 11 כרגיל בגג של עזריאלי, ואם הוא סגור אז בכניסה לגג. אם זה מפגש ראשון ואתם באים לבד, תגיעו מאוחר יותר, לא תמצאו אותנו או כל בעיה אחרת, הנה מס' הפלאפון שלנו כדי שיהיה קל לתקשר- סתאב (סתיו): 0547902268 אור: 0528576246 אנחנו מקוות לראות כמה שיותר אנשים, אז תבואו D: הן די קבעו שזה יהיה ביחד...LOL

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gifגמאני רציתי שזה יצא איתן../images/Emo9.gif

ובכללי צריך כבר לפתוח שירשור לתאריך למפגש...

למעלה