ו

mcfly6

New member
ראיתי.ממש התלהבתי ששמעתי את השמות שלהן.

הם בטוח יהודיות.....יפה ואביטל זה שמות יהודיים. יהודים משתלטים על העולםD:

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כן שמעו שלאמא אין מבטא אמריקאי
כנראה בגלל ה"מבטא" שלה חשבו שהן רוסיות

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifחח כןכן

גם אני לא הבנתי למה הן אמרו שהן רוסיות O0

sweet shir

New member
כן חח ברור שהן ישראליות.XD

זה ממש הצחיק אותי שחשבו שהן רוסיות חחחחח

אהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאה!!!!

שליחה על ההתפרצות הפתאומית אבל חברי הפורום חייבים לדעת את זה!!!! לפני בערך 2.5 דקות היה את מקפליי באמטיווי! 23:23 וזה פעם ראשונה! ברצינות... זה היה בערוץ 77 ביס והיה את השיר פאלינג ין לוב! וזה החה כזה כיף לראות אותם שם!!! =] ושוב סליחה על ההתפרצות הפתאומית! ואם מישו זוכר אותי היייתי פה פעם

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifMTV הרגיל?

או הערוץ הזה שיש רק ביס? ( הערוץ 77 שלכם )

rox love BSM

New member
ראית את ג'יו בסרט חחח

ראיתי עכשיו את הסרט the boat that rocked והיא הופיעה שם ל 2 דקות חחח חח איזה מפתיע זה היה..

RockinKeren

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo226.gifשבוע הבא יש מפגש מקפרוג'קט ../images/Emo9.gif

מפגש חופש-גדול > וידאו ליומולדת של טום. צהריים טובים ילדים, ילדות, חצילים וקיפודים שהוזמנו אונליין. כאן בדיווח מרגש קיפי הקיפוד והרי חדשות בנוגע למפגש הפותח את החופש הגדול! כמובן, החופש הינו גדול, לכן שמו הוא החופש הגדול. כי הוא גדול. הוא..גדול. אז זה אומר שנקיים כמה וכמה מפגשים בחופש. אנחנו מהמרות על בין 5, ל1,358,119. אבל זה נתון לשיקולכם והתלהבותכם מפגישה קבוצתית של חולי מקפליימאניה. עכשיו לעניין! המפגש ייערך ביום שלישי, בתאריך ה-23/6, בשעה 11 בבוקר, בעזריאלי. כמובן, בגג. אם הוא סגור, אז בכניסה לגג. אם לא, אז בתוך הגג. שזה בחוץ בגג..אבל זה גג. בכל מקרה, אנו נצלם הפעם סרטון יום הולדת לטום (טימותי) פלטצ'ר (הפלאז'ה) וקצת לפני המפגש נחשוף כאן את תוכן הוידאו שיצולם! אזהרה: זה עלול להיות פורנו. אזהרה: זה עלול לא להיות פורנו. אז תבטלו תכניות מעכשיו, כי זה יהיה מפגש תוסס! ססגוני! וכולנו נרקד ונדלג אל האופק. בקיצור, תבואו יהיה סקסי. שבוע טוב, ותביאו עוגיות! צוות הפרוייקט השולט.

למעלה