ו

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifתתחדשיי D:

י'לאמשתפתאותיבזהשאתבוחרתמאומציםחדשיםXD מאומץ סקסי

StarStavGirl

New member
חחחח תודה לכולןן! D:

צור- חחח למה נוסטלגיות? :O קרן- י'לאמתחברתלמסןכשצריךאותך! P:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo69.gif../images/Emo11.gif זה לא אשמתי ><

אני תמיד מחוברת שאני על המחשב . :| או שאני פשוט על מצב לא מחובר. אבל אני תמיד שם.XD פשוט לאחרונה אח שלי תפס את המחשב / לא הייתי בבית ת< אני בנאדם עסוק D: טוב בידיוק הגעת אלי אז בייXD

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo207.gif סתיו, מאי ?

אני ומור מבקשות סליחה על עוגמת הנפש שנגרמה לכן מהפיגור והריבים שלנו בוועידה XDDDD -מור בקשי סליחה כדי שזה יראה כאילו שזה חשוב לך- אההמ, כן . -שיניים- סליחה על הציניות ועל הקללות והצרחות שלנו אחת על השנייה XD ועל השפעת השוקו שלי ועל השיחה על המחזור Oo ועל סימפל פלאן XD ועל הסנטר ועל האימואים ועל מיכאל שהוא ממש לא קשור והוא לא חבר שלי ! XD ועל האזעקה של הקטיושות שהייתה בתור תרגיל בנתניה ושכחו להודיע עליו וזה העיר אותי ב11 בבוקר ._. ובקיצור , סליחה XD

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifלא לגנוב לי את הכינוים XDDDD

"חביתה מתאבדת תכיני לי אוכל לפני שאת מתההה ?!?!?!" פאק זה היה לפני יותר משנה O____O טוב ילדה אני פורשת למיטה לכרית הייסקול עם הראשים של מקפליי במקום של זאק הקקי והבובה של פטריק הסקסי XDD ל''ט פורום 33> XD

../images/Emo34.gif XDDDDD

אני מצפה לחפירה ארוכה מחר !!! איטס א לונד דיי האנקס .. >: שימרי על עצמך save חח המפרסומת פה -----------> XDDDD ל"ט D:

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifאבל בדיוק כתבתי לך שאני לא עושה לך חפירה

XDDD Stefi PushPush אומר/ת (12:32): ואין לי כח לעשות לך חפירה היום >< Stefi PushPush אומר/ת (12:32): כוסאמא שלך !!!!!!!! XDDDD Stefi PushPush אומר/ת (12:32): "אני מצפה לחפירה ארוכה מחר" Stefi PushPush אומר/ת (12:32): זובי Stefi PushPush אומר/ת (12:32): אני חצי ישנה

../images/Emo73.gifXDDDDDDDDD LOL

חחחחח ואיי הרגת אותי!
חחחח זה בסדר אתן לא רוצות להיכנס לשיחה שלי ושל מאי, זה מלחיץ O______O ואם המסן שלי לא היה מספיק דפוק כדי להתנתק כל שניה אז הייתי ממשיכה לדבר איתכן

../images/Emo146.gif../images/Emo207.gifתראו מה מעריב לנוער עשוD:

נכון שתמיד בהתחלה כזה אומרים משהו על הכותבים ? ושמים תמונות שלהם ? אז הם שמו את זה על הגוף של מק D: אני כולי כזה מעבירה וזה פתתאום כזה חוזרת לעמוד בדרמטיות , מקפלייייי :O .
ואז בדף הבא אמרו ששבוע הבא פוסטר ענק בגודל מטר של מקפליי
ומהצד השני כמעט מלאכים , כבר עדי הודיעה על זה, אבל בכל זאת . התרגשתי חחחחחחחחח D: . שאלה: מי הולכת להופעה של סימפל ?

McLife135

New member
../images/Emo55.gifאניאניאניאניאניאני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif DD:

חחחחחח כן ראיתי את זה ואני כולי 'יווא חצופייםם ככה לכסות את הפרצופים המושלמים האלה?!' חחחח

McLife135

New member
../images/Emo55.gifחחחחח אני יודעת שאת יודעת ../images/Emo6.gif

אבל האחרות לא יודעת *סנוב*
חחחחח

McLife135

New member
../images/Emo55.gifחחחחחח מאיוצ'קו../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

../images/Emo34.gif סטפ אמרה לי ._______.

איזה טמבלים מי רוצה לראות אותם ?!?!?! איפה מקפליי .____. ואני הולכת לסימפל!! גאד יהיה כ"כ כיף אעאעאא

../images/Emo73.gifאני!!!!!!!!!! ../images/Emo70.gif

וכן מאי אני יודעת שאת יודעת!
ולילך נראה לי אמרה לי על הדבר הזה

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifמה יש להתרגש מזה ?!?! ._.

את יודעת איך התעצבנתי ?! XD עד שיש תמונה ענקית של מקפליי מכסים את השקסינזם שלהם עם הפרצופים המכוערים של הכותבים >< כואב לי הלב כל פעם כשאני רוצה את זה =.=

למעלה