../images/Emo207.gifבנות, שאלה חשובה!
קיבלתי הצעה להיות המנהלת של הפורום. עכשיו, יש לי כל מיני סיבות למה כן וסיבות למה לא. השאלה הכי חשובה: אתן רוצות שאני אהיה המנהלת, או שמישהי אחרת רוצה להיות? הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא יודעת אם אחרי החופש יהיה לי זמן. רק כדי להסביר לכם מה הולך להיות סדר היום שלי ברגע שמתחילים הלימודים: *שני שיעורי מוזיקה בשבוע, שיעור אחד של ההרכב, חזרה של התזמורת, ארבע שעות מגמת מוזיקה. *אני בכיתת מצטיינים, 5 יחידות אנגלית, 5 מתמטיקה, אני עושה 5 כימיה, 5 ביוטכנולוגיה, 5 ביולוגיה, ועוד תוספת של 5 מוזיקה עיוני ו-5 מוזיקה מעשי. *שעות נוספות בבית ספר להשלמת הביולוגיה שאני צריכה לחמש יחידות. *התנדבות בשתי קבוצות התנדבות לפחות (אולי בשלוש, אם אני אוכל גם בארבע) ויש עוד כמה דברים שלא הזכרתי. מצד שני אני רוצה לנהל את הפורום, וחושבת שאני יכולה לעשות את זה טוב. למרות שהצטרפתי לפני פחות משנה ואני אחת הבנות הכי פחות ותיקות פה אני יודעת שאני בין הבנות הכי פעילות, אם לא הכי פעילה. אז אני חוזרת לשאלה שלי: אתן רוצות שאני אנהל את הפורום? ועוד שאלה: אתן חושבות שאני אוכל לנהל את הפורום כמו שצריך?
בנושא אחר: אני מצטערת שלא פתחתי אתמול כלום. זה היה יום הזיכרון של אח שלי ולא הרגשתי חשק לחשוב על פינה או שרשור לפתוח. לקסי פתחה שרשור חדשות אז בכל זאת היה משהו אתמול. היום רותם אמורה לפתוח את השרשור של McFly's Best Song (אם היא עדיין רוצה להשקיע בזה אחרי חוסר השיתוף הפעולה המובהק בשבוע שעבר) ומחר אני אחזור לפתוח כל מיני דברים למיניהם. שלכולן יהיה המשך שבוע טוב (ואני מקווה שתשרדו את החום. יש לכן מזל שאתן לא גרות במקום הכי חם בארץ - כמוני)