ו-

Adimenzer

New member
../images/Emo207.gifבנות, שאלה חשובה!

קיבלתי הצעה להיות המנהלת של הפורום. עכשיו, יש לי כל מיני סיבות למה כן וסיבות למה לא. השאלה הכי חשובה: אתן רוצות שאני אהיה המנהלת, או שמישהי אחרת רוצה להיות? הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא יודעת אם אחרי החופש יהיה לי זמן. רק כדי להסביר לכם מה הולך להיות סדר היום שלי ברגע שמתחילים הלימודים: *שני שיעורי מוזיקה בשבוע, שיעור אחד של ההרכב, חזרה של התזמורת, ארבע שעות מגמת מוזיקה. *אני בכיתת מצטיינים, 5 יחידות אנגלית, 5 מתמטיקה, אני עושה 5 כימיה, 5 ביוטכנולוגיה, 5 ביולוגיה, ועוד תוספת של 5 מוזיקה עיוני ו-5 מוזיקה מעשי. *שעות נוספות בבית ספר להשלמת הביולוגיה שאני צריכה לחמש יחידות. *התנדבות בשתי קבוצות התנדבות לפחות (אולי בשלוש, אם אני אוכל גם בארבע) ויש עוד כמה דברים שלא הזכרתי. מצד שני אני רוצה לנהל את הפורום, וחושבת שאני יכולה לעשות את זה טוב. למרות שהצטרפתי לפני פחות משנה ואני אחת הבנות הכי פחות ותיקות פה אני יודעת שאני בין הבנות הכי פעילות, אם לא הכי פעילה. אז אני חוזרת לשאלה שלי: אתן רוצות שאני אנהל את הפורום? ועוד שאלה: אתן חושבות שאני אוכל לנהל את הפורום כמו שצריך? בנושא אחר: אני מצטערת שלא פתחתי אתמול כלום. זה היה יום הזיכרון של אח שלי ולא הרגשתי חשק לחשוב על פינה או שרשור לפתוח. לקסי פתחה שרשור חדשות אז בכל זאת היה משהו אתמול. היום רותם אמורה לפתוח את השרשור של McFly's Best Song (אם היא עדיין רוצה להשקיע בזה אחרי חוסר השיתוף הפעולה המובהק בשבוע שעבר) ומחר אני אחזור לפתוח כל מיני דברים למיניהם. שלכולן יהיה המשך שבוע טוב (ואני מקווה שתשרדו את החום. יש לכן מזל שאתן לא גרות במקום הכי חם בארץ - כמוני)

Noa L black

New member
וואו ../images/Emo2.gif

את לוקחת על עצמך המון! וואו תהיה לך תעודת בגרות מדהימה בטח..הכל חמש יחידות איך את מסוגלת? *~*~*~* תראי אני מאמינה שתוכלי לעשות את זה בצורה הכי מדהימה בעולם כי אני יודעת שלפעמים יש לך עומס ואת מתמודדת עם זה יפה...את השאלה את צריכה לשאול את עצמך..אם את באמת רוצה את זה ואם את יכולה כי אני בטוחה שכולן פה ירצו אותך בתור מנהלת..!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאני חושבת שכן,

לדעתי את ממש מתאימה לתפקיד. את לא צריכה להיות בפורום 24/7, לכולנו (רובנו, טוב?
) גם יש לימודים ובגרויות והכל, אבל גם אם אי אפשר שהמנהלת לא תהיה בכלל בפורום. לדעתי תדברי עם יוני, ותגיעו בהחלטה ביחד או משהו כזה ממני יש לך
שכזה(
) כי באמת את מתאימה!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהשאלה הכי חשובה היא

האם את רוצה לנהל את פורום?כי אם את רוצה את תצליחי,כי זה משהו שלקחת על עצמך מבחירה ומרצון את צריכה לחשוב טוב עם עצמך אם את רוצה לעשות את זה ולקחת על עצמך את הניהול ואם את מסוגלת כי עכשיו חופש אבל כמו שאמרת יש לך לו"ז צפוף. לי אישית אין בעיה שתנהלי,בכלל לא,השאלה אם את רוצה וחושבת שאת מסוגלת.

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif כן! את יותר מרצויה

עדי אני חושבת שאת תורמת לפורום וממש רוצה בהצלחתו אז את יותר ממתאימה. חוצמזה כרגע אין יותר מדי מה לעשות בפוורם ולגרום לסדר וארגון רק בעובדה שיש ממש צורך לפרסם אותו ולעזור בהצלחתו. את יכולה לעשות את זה ואני בטוחה שיהיו בנות שיעזרו. מלבד זה, זה עדיף מסגירתו או משהו כזה בגלל חוסר במנהל/ת.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלפי דעתי,

את מסוגלת לנהל את הפורום, למרות הלחץ שיהיה לך שנה הבאה. ואת מתאימה לתפקיד
כי רואים כמה אכפת לך מהפורום ואיך את מנסה להחיות אותו :) ואני בעד שתעשי את זה

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאז אני אחשוב על זה עוד כמה ימים...

בינתיים - אם מישהי רוצה להיות המנהלת זה יחסוך לי הרבה זמן של מחשבה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהתאהבתי ב-TAKE ME THERE

$@^$%!@@#^$%& החלטתי לתת שמיעה לכמה שירים מהאלבום החדש ואני אוהבת רק את shine a light, TTT ו- TAKE ME THERE שהוא מקסים לדעתי. יש בו משהו מתוק.

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif איך? יש עוד כמה שירים טובים באלבום הזה

ודווקא את SAL אני כבר ממש פחות אוהבת.. ואת חייבת לאהוב את Nowhere Left to Run הקטע של דני פשוט עושה לי צמרמורת..
ו-iF U C Kate ופוליש נו מיקי שמעי שוב את האלבום! חחח

Adimenzer

New member
../images/Emo207.gifאחרי התלבטות ארוכה החלטתי

לא להיות המנהלת של הפורום. אני יודעת שאנחנו צריכות מנהלת ושאחנו כרגע בתקופה לא הכי טובה, אבל אני לא רוצה לקחת על עצמי התחייבות נוספת כרגע, לא משנה אם היא גדולה או קטנה.

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifלא נורא../images/Emo24.gif

אנחנו לא יכולים לחייב אותך
סתם לא, אני ואני בטוחה שכל בנות הפורום מכבדות את ההחלטה שלך

Hadar AllStar

New member
../images/Emo207.gif מישהו ראה את קרן בשעות באחרונות?

קרןןןןןןןןןןןןןןן......................... צרי איתי קשר דחוף!!!!!!! כמה שיותר מהר, תודה רבה. ד"א למי שלא מהה (כולל אותך קרן)
זאת הדר..... :)

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאת עדיין צריכה אותה?

כי אם כן תנסי בפייסבוק, טוויטר או פלאפון. היא תמיד זמינה לפחות באחד מהם

למעלה