זהו, זה נגמר ביננו...

The Cat Woman

New member
../images/Emo32.gifזהו, זה נגמר ביננו...

אין מה לעשות, לא הסתדרנו ביחד! איך אפשר להתכחש לזה? פשוט אי אפשר...! אז עשיתי מעשה. זה היה האמת ממש מהיר, בערך עשר דקות- רבע שעה... תיארתי לעצמי שזה יקח יותר זמן. בהתחלה בכיתי קצת, גם הגוף שלי רעד. אני חושבת שזה היה רק בגלל הפחד והלחץ. אח"כ זה כבר זרם יותר חלק. אין מה לעשות, ברגע שמקבלים החלטה- צריך ללכת עם זה עד הסוף ולהתעלם מהפחדים שאופפים אותנו. עכשיו בינתיים עדיין לא כואב לי אבל אני יודעת שכשאתעורר אני אמצא את עצמי עם חור גדול וכואב. לחור אני לא דואגת- הוא יתמלא עם הזמן... והכאב- ובכן, הזמן מרפא את הפצעים אבל בינתיים אני מקווה שזה לא משהו שאופטלגין לא יכול לפתור. אני יכולה לומר עכשיו בלב שלם שזה לא בגללי, זה לגמרי בגללה... היי שלום שן בינה ארורה... מי בכלל אמר לך שאני צריכה אותך??? חוכמה בטוח לא הוספת לי, רק סתם הצקת... תמותי כלבה! אגב- משך כל הזמן הזה התנגן לי בראש משפט אחד- מ Planet Hell שיר אהוב כ"כ
Save yourself and let them suffer

Itay Simons

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מזל טוב על הפרידה
ושיר ענק ^^

../images/Emo6.gif?

עקרת? לדעתי גם אני צריך לעקור אבל יש לי טראומה מהפעם הקודמת
...סתם, אין לי. בעקירה הקודמת שלי ההרדמה לא עבדה (שמו לי את המשפחה המרדימה ושתי זריקות וזה לא עזר
), אז עקרו יל שתי שיניים בלי הרדמה

חחחח קצת

כי alive זו לא פעולה, זה מצב
... Do מתאר פעולה, Are מתאר מצב קיומי
*עד כאן פלצנות מפי גל
*

Super Alonit

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

ניחשתי איפושהו קצת אחרי ההתחלה שזה לא אמיתי אלא איזה דימוי או משהו, כי זה לא נראה לי הגיוני שתכתבי משהו אמיתי ככה וגם קראתי שכתבת שאת הולכת לעשות היום עקירה אז עליתי עלייך
אבל יצא מבדר, וול דאן.
את גדולה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אימאלה, כולם תמיד מפחידים אותי עם הסיפורים של השיני בינה ויש סיכוי מאוד גדול שיהיו לי גם
(כאילו יש לי, ראו בצילומים שעשיתי כששמו לי גשר בכיתה ז', אבל תמיד כשיש צריך לעקור אותן?)

The Cat Woman

New member
היו לי פאקינג 4. עכשיו יש 3.

אני צריכה לעשות עוד עקירה כדי להשוות בין הצדדים והרופא שיניים שלי אמר שאלה שיניים שבמילא לא צריך אותן וסביר להניח שהן יגרמו בעיות בשלב כלשהו... אז למה לא לעקור אותן עכשיו ולחכות שהן יעשו בעיות? ובכן, זה מה שהוא אמר... אני אחוזת אימה! ולא, לא תמיד צריך לעקור אותן אבל לפעמים זה מתבקש... למשל אני- היה לי גשר ועכשיו הכל נהרס בגללן. הן הרסו לי את כל המבנה.

blacknwhite

New member
../images/Emo6.gif כל הכבוד! יצאת מלכה../images/Emo47.gif

א. אמרתי לך לפזם שירים של נייטוויש! תמיד עובד
ב. פלאנט הל אחלה שיר! ג. זה כמו שבטיו"ש שלי, במסלול תלול כלפי מעלה, מכוסה בבוץ, היתה לי בראש השורה "the path goes forever on"...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בטיול שנתי היה לנו מסלול מייגע ביום הראשון עם מלא טיפוס.. אז התחלתי לשיר עם חברה שלי את over the hills

TheImpactBoy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול חחח

חמודה את. וזה שיר ענק..

The Cat Woman

New member
כן הוא התנגן לי בראש בטירוף...

עם כל הטירוף גיטרות ואופרה שהולך שם, זה פשוט נתן תחושה אדירה!

למעלה