זהו, נמאס לי..

../images/Emo32.gif זהו, נמאס לי..

כמה כבר אפשר לסבול את זה? כל כך הרבה מזל רע למישהו אחד. נמאס לראות מישהו אחר שמצליח בהכל, ואותך לא מצליח אפילו קצת.. נמאס שאין מצב ל
בגלל כמה סיבות, נמאס שאין עזרה מאף אחד.. נמאס מהכל !!!!!!! אני פורש. אם מישהו צריך אותי, אני מרוח על הגדר של השכנים, מתחת לחלון הצפוני בקומה 3 של הבית שלי.

VAMPhantom

New member
תפסיק עם ה.....ותצא מזה!במיידי!../images/Emo123.gif

אם יש משהו שאיני אוהב זה השטויות האלו...
אל תכעיסני, אוקי? קדימה, דף חדש...ותלמד: "צפה לבלתי-צפוי!"

D i l D o

New member
חחחחחח עצבנת את פטריציה!

חחחחח למה אתה מתעצבן מסבל של אחרים? תן לילד לסבול בשקט! דרך אגב...התקלחתי!
אני נקי! לא שזה מעניין מישו...

mister a

New member
למה פטריציה?

ולמה להתקלח? גם ככה תהיה אחר כך שוב מלוכלך... לא חבל?

D i l D o

New member
פטריציה=VAMPhantom

למה להתקלח? Because I'm off to see see my bitches!!! טוב לא נהיה שובניסט... אני יוצא עם חברים, וחברות

VAMPhantom

New member
אוי חכה חכה...שה..איך קראת להן?../images/Emo123.gif

ביצ'ס האלה?!תתבייש!
חכה שישמעו את זה...
כבר לא תצחק כל הדרך אל ה...

europe1990

New member
סליחה אני מבקש שהקרדיט על השם:

פטריציה-יבוא אליי-חחחחחחחחחחחחחחחחח ועידו אתה כנראה באמת דורש איזה מצלצלת-חחחח

europe1990

New member
למה אתה עצוב-מה קרה???

כולם עוברים משברים בחיים-לכולם יש ימים גרועים, שבוע גרוע, וכדומה!! תמצא את הדרך בשביל להתגבר על זה.!!! מאמין שתוכל להתגבר על זה!!! כמו כולם -שמתגברים על משברים בחיי היום-יום!! גם אתה תצליח!!

מה קרה???

מה לא קרה ??? פשוט זה כאילו שמישהו מלמעלה אמר - לבן אדם הזה לא יהיה מזל ! על כל 3 שנים רעות יהיה לו חדש אחד טוב. על חודשיים רעים יהיה לו יומיים טובים. די.. נמאס !

Queen of Spells

New member
כך שיר בשבילך--->

Life it seems, will fade away Drifting further every day Getting lost within myself Nothing matters no one else I have lost the will to live Simply nothing more to give There is nothing more for me Need the end to set me free Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gone No one but me can save myself, but it to late Now I can't think, think why I should even try Yesterday seems as though it never existed Death Greets me warm, now I will just say good-bye

לאאאאאאאא

ברוק הזה.. עכשיו יותר רע לי !! אל תיקח ללב.. תודה על הנסיון לעידוד אבל שירים כאלה עושים לי יותר רע.. =\

Queen of Spells

New member
Queen=מלכה!!!!

משמע אני בת!!! ותעשה לי טובה!!! שירי מזרחית זה הדבר הכי מדכא....ושלא נדבר על הקול של הזמרים...אפשר להתאבד....

למעלה