זה לא אוכל
L lollapalooza New member 11/2/04 #1 ../images/Emo32.gif זה לא אוכל../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif
P paradoxile New member 12/2/04 #2 חתול זה לא אוכל כה אמרה הזקנה שמאכילה את כל החתולים באוניברסיטה לאחד העובדים התאלנדים שעובדים באוניברסיטה. אני נקרעתי מצחוק במקום
חתול זה לא אוכל כה אמרה הזקנה שמאכילה את כל החתולים באוניברסיטה לאחד העובדים התאלנדים שעובדים באוניברסיטה. אני נקרעתי מצחוק במקום
L lollapalooza New member 12/2/04 #3 ../images/Emo6.gif אבל היא צודקת חתול זה באמת לא אוכל. וגם לא פרה ולא תרנגול |למה אין אייקון של תרנגול | ולא דגים ולא שבלולים
../images/Emo6.gif אבל היא צודקת חתול זה באמת לא אוכל. וגם לא פרה ולא תרנגול |למה אין אייקון של תרנגול | ולא דגים ולא שבלולים
P paradoxile New member 13/2/04 #7 טוב להבא אני אדע כשאני בסביבתך לא להזמין בשר...למרות שאני כל כך אוהב. רק בשבילך יקירתי
R rage against terorr New member 13/2/04 #8 איך אפשר בלי סטייק כבש טוב לפחות פעם בשבוע???? או בלי קבב רומני טוב או נקניקיות חריפות על האש????????? אוווו בלי לזניה עם בשר (למרות שיותר טעים גם גבינה....)?????
איך אפשר בלי סטייק כבש טוב לפחות פעם בשבוע???? או בלי קבב רומני טוב או נקניקיות חריפות על האש????????? אוווו בלי לזניה עם בשר (למרות שיותר טעים גם גבינה....)?????
L lollapalooza New member 13/2/04 #10 איך אפשר בלי אני הייתי מכורה לבשר, אני אוהבת את זה בטירוף. אבל יש דברים יותר חשובים. קשה, קשה, אבל מתגברים.
איך אפשר בלי אני הייתי מכורה לבשר, אני אוהבת את זה בטירוף. אבל יש דברים יותר חשובים. קשה, קשה, אבל מתגברים.
S swan k New member 13/2/04 #13 אהמממממ..זה- הצ'יליז קיבלו ביקורת טובה על הדיסק אוסף במעריב השבוע.... רק רציתי שתדעו זה לא ממש אוף אבל זה גם לא ממש מעניין..
אהמממממ..זה- הצ'יליז קיבלו ביקורת טובה על הדיסק אוסף במעריב השבוע.... רק רציתי שתדעו זה לא ממש אוף אבל זה גם לא ממש מעניין..
ג גברת פלפלת האחת New member 13/2/04 #16 קראתי את זה באמת טוב שהוא נזכר לכתוב עליהם- 3 חודשים אחרי שהדיסק יצא...