זה לא בדיוק נושא הפורום

amitp

New member
../images/Emo32.gif זה לא בדיוק נושא הפורום

(טוב אולי כן כי אנחנו מגרדים אותם אחר כך מהמסילות
) אבל לא נראה לכם קצת מוגזם העניין הזה עם הרכבות?? זאת אומרת, אם פעם אסון הבונים היה אירוע בודד, שנזכר לדורות, היום מקרים דומים כבר מתרחשים פעמיים בשבוע... עד מתי??

afiksambol

New member
אולי זה לא נושא הפורום,

אבל זה בהחלט מסביר את הירידה המתמשכת והלא קשורה של המחסום, בדרך חזרה מהדלקת הנר בתחנה...

amitzahavi

New member
עד מתי??? מרץ 09 !!!

עד שנפסיק להיות מדינה עם אנשים שחושבים שהם יכולים לרוץ יחותר מהר מרכבות ברגל ... עוד דקה קשה לחכות???

צודק, בערך, אבל

הולך הרגל הזה נהרג במקום שרכבת ישראל גידרו, ואו שהוא היה באמצע גניבת מתכות, או שהוא התאבד. ז"א שזאת הייתה תאונה שקרתה לגמרי באשמת הולך הרגל... חוץ מזה, אל תשכח שפה זה ישראל, משמע שהנהגים הם נהגים ישראלים, שחושבים שיהיה חכם לעבור בשנייה האחרונה מסביב למחסום, כדי שלא יצטרכו לסבול ולחכות את ה20 שניות שלוקח לרכבת לעבור...

iritik

New member
זאת קונספירציה

נגד רכבת ישראל. זה לא קצת מוגזם שכל יומיים יש תאונת רכבת? משהו פה לא בסדר. (אוף, אני שונאת כשיש תאונות. אני נתקעת שעות ברכבת עמוסה עם חיילים ואזרחים שמסוגלים להרוג אותי עבור המקום שלי) אל תגידו שלא אמרתי לכם

Seidman

New member
בגלל הרכבת והאוטובוס

כמעט ופספסתי את הטקס סיום קורס חובשים של אח שלי רק בגלל הנהג שהיה טיפש מספיק כדי שהמנוע שלו ידומם באמצע המסילה, כמעט והיה לנו אסון הבונים 2. הגיע הזמן להעניש בחומרה על מעשים כאלו

למעלה