זה נשמע לי חשוב

../images/Emo32.gifזה נשמע לי חשוב

אם מי מבין הגולשות כאן התנסתה בזה, חשוב לענות לגולשת הזו על כך. ואם לא נוח לכן לענות בניק המוכר שלכן - יש שם גם אופציה של מענה בכוכבית ('הוסםת הודעה כאורח' - ואפשר לכתוב ניק זמני ולהשאר אלמוניים).

magenta73

New member
עניתי לה

זה סך הכל חיסון נגד פפילומה. רק עכשיו זה נכנס לישראל, בארה"ב זה כבר הרבה יותר מקובל. אין כאן ממש "התנסות", זה חיסון, שכל בחורה מתחת לגיל 26 יכולה לקחת. בכל מקרה - לידיעת ציבור הגולשות - קישור.

belli80

New member
כי...

פפילומה הוא סרטן שמתפתח כתוצאה של כניסה של גנום וויראלי לתוך הגנום האנ... עזבי,
לא משנה ההסבר. העיניין הוא שנדבקים מהוירוס ע"י קיום יחסי מין הטרוסקסואלים לא מוגנים. ומבחינה סטטיסטית (אל תורידו לי את הראש! את זה לא אני אומרת אלא קופות החולים וחברות הביטוח שלהן!!
) מבחינה סטטיסטית עד גיל 26 הסיכוי לריבוי בשותפים מיניים גדול הוא גבוה יותר מאשר בגילאים מבוגרים יותר. אם העיניין נוגע לליבך, ואם את חוששת (ובצדק. זה חרא של וירוס. לכן מאוד(!!!!!) חשוב לעשות בדיקה כל שנתיים - מה שנקרא משטח פאפ ) את יכולה, אני מניחה, לגשת לרופא שלך ולבקש את החיסון ללא הכיסוי של הקופה. זה יעלה לך יותר, זה הכל, אבל לדעתי שווה כל אגורה!

magenta73

New member
פפילומה הוא לא סרטן

הוא וירוס זיהומי הוא יכול לגרום לסרטן צוואר הרחם, יכול, לא חובה. ואפשר לקבל סרטן צוואר הרחם גם בלי הפפילומה. מפפילומה אפשר גם לקבל "רק" שלפוחיות וכל מיני דברים נחמדים כאלה, והוא מאוד מדבק, רק שלא הייתה אליו מודעות, עד עכשיו. ואפשר לקבל פפילומה גם ע"י קיום יחסים הטרוסקסואלים מוגנים - כלומר, כן, גם יחד עם קונדום. זה עובר עם מגע עור. שפשוף וכו'. זה מה שנאמר. לגבי הגיל - אין לי מושג למה בחרו בגיל הזה...

magenta73

New member
אתה צוחק?

כבר שמנו על זה לחן, כמו השיר ההוא מהחבובות: פהנה-פהנה פה-פה-פילומה... בקרוב המופע :)

תני לי לנחש...

בתפקיד הוירוס, הופעת אורח, מר "עורלה גויים". :) :) :) :) :) וגם איזה ;) אחד, "אין דה ליטל" כמו שאומרת מדריכת ספינינג שלי.

belli80

New member
מג'נטתי..

בואי נעבור על זה שוב: "תוצאה של כניסה של גנום וויראלי לתוך הגנום"... פה היית אמורה להכניס לבד את כל הקטע של ההדבקה ע"י ו-י-ר-ו-ס. וקונדום מוריד סכנת הידבקות ביותר מ-90%. ו-26 כי... ככה החליטו. שמעל גיל 26 כולנו חסודות. או לסביות. תלוי על איזה צד נופלים בבוקר.

תחליט....

אתה רוצה להיות כאאאאאאן, או שאתה רוצה להיות שאאאאאאם? לא, כי צריך להודיע לעזרא אם אתה בדרך אליו או לא. :) :) :)

למעלה