זה שירשור אוף|זבנג|

metuka15

New member
שרשור תמונות אצל נטע

וסתם כמה דברים שאני רוצה להראות לה..אל תמחקו עד מחר לפחות..תודע ^^ נתחיל באתי וגד (גד קוראים לו?) היד של אתי קצת מטושטשת כי היא נזכרה לעשות פוזה בדיוק כשצילמתי

הצלחתי! הינה הכתובת לקליפ!

D:\דנדי\שונות\סירטונים\Inu Yasha - M2M - Mirror, Mirror.avi הצלחתי סוף כל סוף!!! (מקווה P= ) מנסה עוד 2 קליפים באותו זמן: 1. D:\דנדי\שונות\סירטונים\Inu Yasha - Somewhere, Somehow.WMV 2. D:\דנדי\שונות\סירטונים\inuyasha-angel eyes.wmv

y a r d e n 1 1

New member
לכולם

סתם משועממת נכנסת לפה באמצע הלילה....חח... טוף יש לי שאלה לא יודעת מה איתכם אבל אני שונאת את נארו-בעעע-קו ולכן המצאתי לו שם חיבה נארוק או בגירסה המלאה נארוק הנרקומן!!.. אני יודעת שיש אגודה נגד נארוק אז תאמצו את הכינוי הזה כי יש אנשים (כמוני למשל...) שמתים
לההקיא שהם שומעים נארו-בעעעע-קו תודה!! --------->סאשמי שולט וזאת עובדה

¿matan¿

New member
האתר הישראלי לסדרה הולך להפתח!!

שלום לכולם, אני מנהל את האתר הישראלי של איויאשה. כרגע בצוות יש לנו 2 מעדכנים ואנחנו צריכים עוד שניים. כול מי שמעוניין להצטרף לצוות שישאיר לי כאן פרטים ליצירת קשר איתו. הדרישות למי שמעוניין להתקבל הן- *מעל גיל 13 *ידע נרחב בסדרה *נכונות להשקיע *עברית רהוטה וללא שגיאות כתיב *להיות אדם אחראי כול מי שחושב שהוא ממלא את הדירשות, ומעוניין להיות בצוות, שישרשר :)

../images/Emo161.gifצילום וילדים היום בתפוז

גיא בן נון, מנהל מוצרי צילום ווידאו בקרט, יתארח בפורום צילום - ציוד וסיוע טכני בשעה 13:30 ויענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים
דורון פרל וחגי בידרמן, מנחי הקבוצות הטיפוליות בת.ל.מ, העוסקות בהקניית מיומנויות חברתיות לילדים לקויי למידה וקשב מתארחים הערב בשעה 18:00 בפורום "הפרעות קשב ADHD" . חגי ודורון יענו על שאלות בנוגע לבעיות התנהגותיות וחברתיות של הילד בבית ובבית הספר ובנוגע למצוקות נפשיות של הילד. שרשור השאלות כבר נפתח ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם. חג שמח

metuka15

New member
והנה טטי

מקפצת בכוונה ואז קלטנו שהיא נראת כמו המתים בצלצול כשרואים אותם מטושטשים בתמונת =]

פינל

New member
אי-אפשר להעלות ישירות מהמחשב שלך..

את צריכה להעלות אותם קודם לנט, ולתת לנו קישור. יש כל מיני שרתים שנותנים לך לאחסן בחינם לאיזה שבוע. בהצלחה!

¿matan¿

New member
תשאיר פרטים

תשאיר לי את הפרטים שלך (איי סי קיו / מסנג'ר) כדי שאני אוכל ליצור איתך קשר)

\: לא מבינה...

אצלי זה מצליח... באסה! אוף אני פשוט לא מבינה, אולי מישהו שמבין רוצה שאני אשלח לו ואז הוא ישלח לפורום? בכל מקרה הינה המסן שלי: [email protected]

HAN2005

New member
נצל"ש משהו קורעעעעעע

ככה תגידו למשהו לשתוק.. שלחו לו את זה-------------]

metuka15

New member
תמונה מצחיקה ביותר

אני לא זוכרת שמות אבל מישהו עשה למישהו סבתא בישלה דייסה..צילמתי סתם ככה וזה מה שיצא..משעשע ביותר לא? XD

למעלה