זו רק אני 2 :

../images/Emo32.gifזו רק אני 2 :

מבקשת ממך,תפסיקי לנסות לחנך אנשים דרך המסרים,ההתנהלות שלך מאחורי הקלעים בשליחת מסרים מעליבים ופוגעים לא במקום
המילים שכתבת לה במסר היו הרבה יותר חדות מסכין, לפני שאת מנסה להעביר ביקורת על אנשים,מציעה לך לבקר את התנהלותך את. הרגע התקשרה אליי ANN7 בוכה לגמרי מהמסר שלך. אינך מכירה אותה ו/או את סיפורה וקשייה , ואם באמת את כל כך איכפתית , את מוזמנת לבקר אותה בביתה ולראות באילו תת תנאים היא חיה ומה מצבה הפיזי והבריאותי.

עפרה 22

New member
../images/Emo124.gifהיי מימי כנסי רגע דחוף

אותו סיפור היה לי עם זו רק אני 2 היא ניכנסת בכינויי אחר לדעתי זאת מישהי מהפורום שנהנת להעליב ככה אנשים הייתה תקופה שהיא ירדה עליי ועל רותה לי ושלחה לי מסרים מגעילים ומעליבים עד שהיתקשרתי לטלי ודיברתי איתה על זה ופשוט בכיתי אם יש מישהי שלא יודעת לרסן את פייה אני מציעה להזהיר אותה ולא לתת לה רשות להיכנס לפורום בסך הכל אנחנו עוזרים אחד לשני וביגלל זה אני לא בפורום כבר ואת צודקת במאה אחוזים ואני איתך וחוץ מיזה אף אחד לא צריך לבקר על אף אחד וכל אחד עם היכולות שלו והמיגבלות שלו אנחנו כאן בשביל לעזור ולא בשביל להעביר ביקורות זה סתם פוגע ומעליב ו ח ב ל

../images/Emo4.gifזה קרה גם לי ולכן אני נמצאת בפורום מעט

אני בקשר עם רותה לי ולא מעבר, אם אדם מבקש עזרה ומעליבים אותו מבלי לדעת באמת מה מצבו,באיזו זכות בכלל? אני לא נמצאת כאן בכדי שישפטו אותי על מעשיי וכיוצ"ב, ואולי יש פה מתחזים שמבקשים דברים ו/או סתם כאלה שמחפשים לקחת?? אני מעולם לא שפטתי ולא העליתי במחשבתי, מי שזקוק מבחינתי באמת פונה כאן, כל הכבוד לפורום הזה. אילנה של ניתאי וליאם הנפלאים

גם אותי שפטו כאן ולכן ממעטת להיכנס לפורום ../images/Emo4.gif

גם אותי שפטו במסרים,בע"פ או בפורום- מהרררר מדי שאני "גונבת" / לוקחת מנזקקים - בגדים... למרות שתרמתי עשרות של שקיות לסיגל/ שוקולתה : בגדים, כלי בית, תיקים, תנור חימום, חפצים שונים, ואף סגרתי חוב במכולת למשהי מכאן. כל מה שהיה ל"שופטות" לומר הוא : "איך את מעיזה לקחת בגדים מאחרים" בטענה שאני "עשירה"..... זה לא בית משפט ואין צורך להראות תלושי שכר על מנת לתרום ולקבל חזרה (באם צריך). למה אתן שופטיות - מהר מדי ? ובאיזו זכות? אדם פונה ומבקש לקבל חפץ/בגד/ עזרה- המטרה היא לתת ולא לחקור. נפגעתי מס' פעמים בידי מס' אנשים כאן- לא אנקוט בשמות.. לכן הפסקי לתרום דרך הפורום ואני עושה זאת באופן ישיר מול 2 משפחות. חבל שזה כך. למדו מלקחי העבר.

A N N 7

New member
היי אני קבלתי את המסר של אותה או אותו?

היא ? אדם הכי רע שיש כי אני קבלתי מייל ישיר ממנה ואני לא הפסקתי לבכות עד שעני לא ראו וצרבו.. לי כי אני לא ישנה טוב והיה לי מאוד כאב והשארתי כאן בפורום מס פר טל של עובדת הסוציאלית שמטפלת בי ורק שתדבר איתה ועוד כאב תקבל על מצבי. אין לשפוט שום אדם וגם אם הוא עשיר? במילה עושר אם והוא הושיט לך יש לבקשה והיא נדבה תן או אל תתין אותו אדם הוא כן היה זקוק. לא יודעת למה אך כך הם דברי האל וגם יש הבל הבלים.. ו.. רק תודות למימי ישרק אחת אני גם נרגעתי וגם היא מסרה לה מסר. כאן באהבה חני וכולם למען כולם.

אני לא חושבת שאת צריכה להסביר,להתנצל וכו',,,

יש פה אנשים טובים שעוזרים,וצריך לדעת לבקש כשצריך, כל אדם כאן ומצבו מאד אינדבדואלי ואף אחד לא יכול לנהל/ו/או ללמד את השני כיצד לחיות, מה שטוב בעיניך = לא טוב בעיני, אל תקחי אישית. אילנה.

היי עופרה,לגבי "זו רק אני2" ,הבנתי שהיא נהנית

לפנות במסרים וזה באמת מרגיז. צורת הכתיבה שלה הפוגענית במסר פשוט מקוממת. מציעה לכולם - פשוט להתעלם ממנה. הכייף שלה לרדת על אנשים שצריכים עזרה.

נועית10

New member
../images/Emo24.gifחברים יש מקום לכולם פה,תתעלמו מהמתחזים

הנושא של המתחזים נמצא בטיפול
במידה ואתם מוטרדים נשמח אם תדווחו לטלי מנהלת הפורום או לי. אנחנו נשמח אם תשארו ותמשיכו לקחת חלק פעיל בפורום. כולנו כאן תקווה שהמקום עם הזמן יהפוך לנעים יותר ואף אחד לא יהיה מוטרד או שיעליבו אותו. המטרה שלנו שהפורום ימשיך להיות מקום בית חם לכולם ותמיד יגיעו חברים חדשים.

נועית10

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifלכל המתחזים

אין לי מושג מאיזה חומר קורצתם, האם הרוע מניע אותכם או שמא התסכול השתלט עליכם אבל דבר אחד בטוח שההתחזות שלכם לא תארך הרבה זמן כי אנחנו יודעים בדיוק מי אתם אז פעם אחת ולתמיד הפסיקו עם ההטרדות לפני שנאלץ לדווח עליכם לנהלת האתר שתחסום אתכם בכל הניקים לשימוש באתר.

חדגורית

New member
סליחה על ההתפרצות- נועית איפה את גרה?

זה בקשר לאוכל מוכן לחד הורית מפ"ת. אולי אוכל לעזור.

סאג 1

New member
יש אצלי כעת 4 תבניות עמוסות.יש מי שיכוללאסוף?

אני לא אהיה ליד המחשב לנועית יש הפל שלי.תבניות אוכל מבושל בשרי (מאתמול.-ממסעדה שנותנת לנו)

נועית10

New member
../images/Emo51.gifעל ההצעה אבל מדובר במזון יבש בלבד

אני פשוט התבלבלתי, היא מבשלת אז אין צורך שאטריח אנשים לקחת מזון מבושל. חברים תודה מכל הלב על ההצעה ועדיין אשמח ואודה אם מישהו יוכל לסייע לחד הורית מפ"ת במזון יבש+מטרנה לתינוק. תודה

נועית10

New member
חדגורית תודה-והחד הורית גרה בפ"ת

אני לא גרה קרוב אליה אז לכן ביקשתי שמי שמאזור פ"ת והסביבה וירצה לסיע לה בשמחה.

1 5 0

New member
../images/Emo32.gif הצעה שלי

פורום מנוטר. יותר מ-2.5 מיליון גולשים למערכת פורומים אחת זה כבר הרבה. לגבי הטרדות במסרים: מי שמטריד במסרים, לחסום אותו על המקום. תיבת המסרים שייכת לכן ורק לכן. החסימה נעשית כך: בתוך תיבת המסרים, ללכת ל"אנשי קשר" -> לבחור "חסומים" (מתחת למשולש של "החברים שלי") -> הוסף איש קשר -> להקליד (או להעתיק בקופי ופסטה) את שם המטריד -> להקליק "הוסף" ונסגר עניין.

רותה לי

New member
זו רק אני 2, כנסי רגע מתוקה בונבונירה....

אומרים שאני דיי עדינה בדרך כלל.... וצודקים, באמת צודקים, תישאלי חברים שלי...... אבל עד שמרגיזים אותי. אבל בואי ביום שישי לבית נועם. ניפגש face to face !!!!!!

למעלה