זקוקה לעזרתכם...

balcony

New member
../images/Emo32.gif זקוקה לעזרתכם...

אני יודעת שזה לא הפורום המתאים, אבל אולי תוכלו לעזור לי בכל זאת. חבר שלי חוגג יום הולדת 18
ואני רוצה לקנות לו
מקורית. (זאת בנוסף לפקיניק רומנטי מול השקיעה
)... בינתיים חשבתי על קריאת כוכב
על שמו. אם יש לכם עוד רעיונות מקוריים ורומנטים, או הערות על הרעיון שלי, אשמח לשמוע
תודה רבה!!! Balcony

wildflower!

New member
מממממממ...

שמעתי על זה......על לקרוא כוכב על שמך.אבל לא יודעת למה..זה לא נשמע לי משהו... אני יכולה לספר לך מה עשיתי למישהו שאני אוהבת..... עשיתי כוכב. ז"א ממש ממש כוכב.... לקחתי בריסטול עבה כזה..ובניתי כוכב דו מימדי גדול כזה.. ועליו הדבקתי טפט כחול נוצץ.... ובפנים כתבתי משהו רומנטי. זה יצא פשוט מ-ה-מ-ם! אוהבת בר:)

balcony

New member
זה רעיון משגע, אבל....

מה לעשות שאני אדם לא יצירתי. איומה בעבודות עם הידיים.
יש אולי עוד רעיונות??? Balcony

~PooPsi~

New member
יש לי רעיון!

לדעתי לקרוא לכוכב על שמו זה נחמד...אבל זה לא ממשי , זאת אומרת חוץ מתעודה מסכנה אין לו שום דבר שימחיש את זה.. ליומולדת 16 של חבר שלי קניתי לו הרבה מתנות, אבל רציתי שגם יהיה לו משהו מיוחד שעשיתי לו ושלא ניתן לקנות בחנויות..אז קניתי (טוב נו יש פה חלק של לקנות) כרית קטנה כזאת (מהכריות שעושים עליה הדפסים בהפנינג)... ורקמתי לו עליה מסר מיוחד בעזרת חוטים וגם קצת חרוזים. זה יצא ממש יפה והוא ישן מחובק איתה כל הזמן. לדעתי...מומלץ!

balcony

New member
אהבתי!!!! ../images/Emo24.gif

אולי אני באמת אעשה את זה בנוסף למתנת הכוכב... נראה כבר, ושוב- תודה רבה!!! Balcony´ שלא מוותרת על מציאת מתנה לחבר שלה.

למעלה