חבר'ההה

• פותח הנושא O Boy
  • פורסם בתאריך

O Boy

New member
../images/Emo32.gifחבר'ההה

יו, אין לכם מושג כמה אני מחזיק אצבעות... ביום חמישי מחליטים אם להוריד לי את הגבס המ****ן הזה, ואם כן אז כנראה יש לי עבודה לחופש... יו תחזיקו איתי אצבעות, פליייז... מה איתכם, יש עבודה לחופש?

SsssTaaaR

New member
*מחזיקה לך אצבעות*../images/Emo13.gif

איזה עבודה יש לך לחופש? חיפשתי עבודה ואין כלום! ביום רביעי יש ראיון עבודה במקדונלד'ס... אבל לא נראה לי שיקבלו אותי כי אני בת 15 ואין לי תעודת זהות
אוווווווווף

Adi15

New member
גם לי יש ראיון במקדונלדס../images/Emo70.gif

בעיקרון לא נראה לי שיש בעיה שיקבלו אותך כי היום היה רשום בעיתון שבחופש הגדול גם ילדים בני 14 יכולים לעבוד במזון מהיר וכאלה....

*מחזיק אצבעות* + כמה דברים../images/Emo13.gif

דבר ראשון.. בהצלחה לכולם
ו..אני דיברתי עם ידידה שלי שנעלה לעיר (נתניה) מתישהו ונחפש עבודה.. אז תחזיקו גם לי אצבעות.. חיחיחי דבר שני - יש לי מחר מבחן בגיאוגרפיה.. משהו מסובך.. כל מיני תורות וכו'.. אוףףף
אז תחזיקו לי עוד אצבעות
ודבר שלישי - אבא שלי היום בפתיעה אותי והוא קנה לי "דולצ'ה וגבנה". אז אני לא יודע אם לצחוק או לבכות

SsssTaaaR

New member
מחזיקה לך אצבעות בידיים וברגליים../images/Emo8.gif

בהצלחה במבחן בגיאוגרפיה
מזה אבא שלי קנה לי דולצ'ה וגבנה
חולצה? מכנסיים
בושם
תחתונים
ובטח שלצחוק
למה לבכות

וואי...

מה הוא הביא לך של דולצ'ה גבאנה? אם זה פריט לבוש, לא רק שאתה צריך לצחוק- אתה צריך לסגוד לאבא שלך כל ימי חייך... הבגדים של דולצ'ה גבאנה הם הכי יפים שיש
... "לו הייתי רוטשילד..."
ו... אני אולי אעבוד בקיץ ברנואר מן או כאוס... אני עדיין מתלבט בקשר לזה כי זאת לא בדיוק "עבודת החלומות" שלי אבל אין מה לעשות...

cutey

New member
מחזיקה לך אצבעות..ובהצלחה!

ולי עדיין אין עבודה,ולא נראה לי שתהיה גם;- כי אני לא יודעת איפה לחפש..(

למעלה