חברה לא יודע מה אתכם..

../images/Emo32.gif חברה לא יודע מה אתכם..../images/Emo168.gif

אבל מכבייי נצצצצצצצצצצחחחחחחחחחחחחחחווווווווווווווווווו וואייייי איזה משחקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
תכידו לי שאני לא היחיד?

flying eagle

New member
כן איזה משחק אדיר!

שארפ הוא כזה מלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חולה עליו!

LimiMimi

New member
חיחי לא...

אבל כל חמש דקות עדכנו את ידידים שלי והם היו לידי

לא אתה לא היחיד ../images/Emo110.gif

גם לי יש עכוז סקסי וגמאני לא ראיתי. וזה לא מעניין אותו. חח סתם איזה בלאגן טוב העיקר שניצחו נכון?

חחחח.. ../images/Emo6.gif ../images/Emo110.gif

זה היה לשם ההמחשה בלבד. אם יש לי עכוז סקסי? מממ.. לא אני צריכה להחליט.

תרשו לי להודות לאלוקים...

(כן, אני יודעת שהתלהבתי...) הייתם צריכים לראות מה הלך אצלנו בבית, אבא שלי עוד שנייה בכה. בעצם כולנו. תודה לאבא בשמיים כבר אמרתי?

וואי כן ראיתיי!!! אלוף ביותר..

(כן אני בת.. וכן ראיתי משחק כדורסל..) ממממ... ת'אמת ראיתי כזה מהסוף.. קצת לפני ששארפ עשה ת'שלשה האלופה הזאת.. ראיתי את זה אצל ידיד (שלא נאמר- פסיכופט...) וממש התרגשתי.. וואי שארפ בכה בסוף..

חחחחחח נו אז מה אם את בת../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

כן... יא אללה... זה היה משחק שהביא כמעט התקף לב.... אבל היה ענק
אבל בלי לבאס... אם מכבי ישחקו ככה בפיינל פור... אהמ... הם יורדים במשחק הראשון...

l a d y b i r d

New member
חחח.../images/Emo60.gif

את ראית את המשחק רק כי הם לא רצו להעביר ערוץ.... חחח... זה לא שבאמת היית רואה את זה .... אבל לא נורא... נתן לך להתלהב

שקרניה... ../images/Emo103.gif

אני תמיד רואה גם עם אחי ואבא שלי את ליגת האלופות ואני תמיד רואה ת'משחקים של מכבי!.. אני עברתי בסלון של מתן ולא ידעתי בכלל שאתמול היה משחק.. אז ישבתי לראות! בכלל לא בקשתי מהם להעביר ערוץ.. ימית לא נחמד מצידך.. אה ו.. תחדצ'י על הג'ינס.. חחח

l a d y b i r d

New member
מה?!../images/Emo60.gif

טוב טוב... אני מתקנת את עצמי .... טוב?! עדי רואה כל הזמן את המשחקים! ואני גאה בה על זה ! עדי עדי...... ומה הקשר לג'ינס?

אני מצרית!!!.. חחחחחחחח ../images/Emo103.gif

אני לא.. בדיחה אישית.. (שימית שונאת.. חח) אני מצרית!! נזכרתיי.. חחחחחחחחח

יוו היה אדיר!!!../images/Emo105.gif

(כן... גמאני בת... אז מה?!) אני בד"כ לא רואה כדורסל, אבל הצטרפתי למשחק שאח שלי ראה באמצע-סוף רבע שלישי ונסחפתי!! היה אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אח שלי כמעט בכה כבר שהוא ידע שאנחו מפסידים אין סיכוייי......... ואני כבר התייאשתי מלקפוץ על כל סל, ונשכבתי על הספה לראות אותם מפסידים וקייטי (החתולה שלי) שכבה עליי... ובשלשה אני קפצתי וקייטי שרטה אותי וברחה
יו זה היה מדהים! אני רוצה כרטיסים לפיינל פור

למעלה