חבריוס´, משחק קטנטן...

בהביבו

New member
../images/Emo32.gifחבריוס´, משחק קטנטן...

טוף, הנה משחק קטן ומשעשע.. הרבה פורומים אחרים עשו את זה, אז בואו ננסה גם.. מה שהולך זה ככה: בשירשור הזה, כל אחד צריך להתחיל לשלרשר מספרים, כלומר, נגיד אני מתחיל "1" ואז מישהו אחר בא עם 2 וכך הלאה.. מה שכן, בנושא, אתם רק כותבים מספר, בלי משהו אחר, בתוכן, כתבו מה שבא לכם, אם לא בא, אל תכתבו, אבל מה שכן, מדיי פעם שימו בתוכן כמה מילים שהמערכת לא תישתגע ממכם..(וכן, היא יכולה).. אז יש הבנה?? אהה ו..אם נגיד, אני ועוד מישהו, עשינו בייחד את המס´ 6 לדוגמא, אז המס´ שהוא כיביכול או שלי או שזה שעשב כמוני, שהוא יהיה העודף, יימחק.. כלומר לא שאני מוחק כדי ליהיות רשע, פשוט למנוע בילבול ובישביל שהשירשור יהיהי חלק.. דבר אחרון, מטרת המשחק היא להגיע לכמה שיותר מס´.. הפורום האחרון שנאי שחקתי בו את המשחק הזה הדיע ל100 ומשהו, גם אתם יכולים?? קדימה..

בהביבו

New member
1

אני ראשון, ראיתם?ככה תמשיכו הלאה, ותעשו כל אחד חופשי, כמה שבא לכם.. תהנו..

בהביבו

New member
7

שוטת הנבואה, סורי, פשוט שירשרנו באותו הזמן... אז מחקתי ת'הודעה.. שרשרי שוב ת'בדיחה אם את רוצה..

choul

New member
8

אולי לכל אחד מותר פעמיים ברצף לא יותר? רק אח"כ לחזור?

בהביבו

New member
9

שבקניק יקירי, אין כאן למה לא מחקת את שלך!!! תבין, למשל עכשיו, שמחקתי את ההודעה שלך, זה כי היא הייתה השנייה רצף, אם אתה מבין, כלומר, תראה שבטוח שייצא, שגם לי תיהיה הודעה אחת שניה, והיא תימחק
אין כאן משהו נגד מישהו..
.. ושלך אכן נמחקה כי היא הייתה השניייה ברצף.. אז..סורי

ליב Liv

New member
11

וואי אני רואה שהפורום הזה יבש.. כל ההודעות הן אוף טופיק! תתחילו להחיות את הפורום הטרי הזה.. חבל עליו.. מוקי יוצר גדול!

בהביבו

New member
ביגלל שזה יימחק אני רק רוצה להראות.

לכם.. עוד הוכחה.. הפורום הזה פשוט מת... תתחילו באמת להחיות אותו, ואל תגידו נחכה לאחרים שיבואו. אתם אלה שבזכותו הפורום קיים, אז תחיו אותו אנשים

ליב Liv

New member
*אהמ* מוזמנת *אהמ*

ותודה.. אני אשמח להחיות את הפורום.. אבל לדעתי זה קצת בעיה.. כמה כבר אפשר לדבר על מוקי.. הוא אומנם אחלה זמר אבל יש לו סה"כ אלבום אחד (לא כולל שבק ס) Got it?

בהביבו

New member
אאופסס...סורי...אז...

תיהי פעילה.. ובקשר ליהיה קשה להחיות אותו.. הריי הפורום לא נועד רק למוקי, כלומר, אני בטוח שאף - אחד לא מצפה לדבר נון-סטופ מוקי די
אז תמיד אפשר לדבר על עוד מיליון דברים אחרים.. אאבלל, כל דבר שתעשי, בסבבהה.. כבוד ושוב סליחה..

S w e e t Baby1

New member
12

חחחחח אף1 לא ממשיך אז אני המשכתי חחח בן שומע אותי? הפורום הזה גוסס ועוד שנייה הוא הולך למות חבל.....לא דעת מה תעשה אבל תעשה משו תציל אותווווו :( אני לא רצה למות ביחד עם הפורום פשוט לא יודעת שאל שאלות שמעניינות אותך מה אנחנו חושבים עליהן שקשורות למוקי לאדעת מה תעשה משוווווווווווווווווווווווווווו :) יאללה נמשיך במשחק:))

למעלה