שלום ! אפשר להצטרף עליכם ? שמי סבטלנה ואני מבאר שבע ^^ עליתי לישראל בשנת 1990 =) מקווה להשתלב פה :)
R rocket New member 11/6/04 #1 שלום ! אפשר להצטרף עליכם ? שמי סבטלנה ואני מבאר שבע ^^ עליתי לישראל בשנת 1990 =) מקווה להשתלב פה
S Sheep From Hell New member 11/6/04 #8 טוב... אני מציגה את עצמי.... אני קוראת כאם בפורום קצת זמן וכתבתי כמה הודעות.... אז נראה לי אני אשאר פה קצת... נראה שנחמד פה... אז.... קוראים לי רין ועליתי ב 1990 ממוסקבה... ואני מירושלים(המסריחה..... )
טוב... אני מציגה את עצמי.... אני קוראת כאם בפורום קצת זמן וכתבתי כמה הודעות.... אז נראה לי אני אשאר פה קצת... נראה שנחמד פה... אז.... קוראים לי רין ועליתי ב 1990 ממוסקבה... ואני מירושלים(המסריחה..... )
א אלוף הנגב New member 11/6/04 #10 ברוכה הבאה לך! אבל פעם הבאה שתכתבי מסריחה על ירושלים תקבלי שתי סקהקות לפנים
S Sheep From Hell New member 11/6/04 #21 סליחה?! אני גרה בירושלים מספיק שנים כדי לדעת שהיא מסריחה... חוץ מזה יש לי חופש ביטוי!!! מותר לי להגיד מה שאני רוצה!!!! יש לי זכויות!! (הבגרות באזרח' השפיעה עלי..חח)
סליחה?! אני גרה בירושלים מספיק שנים כדי לדעת שהיא מסריחה... חוץ מזה יש לי חופש ביטוי!!! מותר לי להגיד מה שאני רוצה!!!! יש לי זכויות!! (הבגרות באזרח' השפיעה עלי..חח)
א אלוף הנגב New member 11/6/04 #23 חחח....אני הייתי בירושלים מספיק פעמים כדי להבין שמי שאומר שהיא מסריחה מקבל ממני סקהקה לפנים!
L leahle New member 11/6/04 #24 מה את מדברת?! אין ולא יהיה כמו ירושלים!!! אגב, ברוכה הבאה..... אפילו שגם אני יחסית חדשה, אבל תשארי, אחלה של פורום ואנשים...!!
מה את מדברת?! אין ולא יהיה כמו ירושלים!!! אגב, ברוכה הבאה..... אפילו שגם אני יחסית חדשה, אבל תשארי, אחלה של פורום ואנשים...!!
ש שחורדינית בלונדינית New member 11/6/04 #11 שלום לך../images/Emo70.gif מה קורה? אגב, גם אני מירושלים...
E eMiFrEaK New member 11/6/04 #13 ברוכה הבאה!! אמ.. ירושלים זה ירושלים... אבל.. אין כמו אשדוד.. נקודה. חח
T the freaky girl New member 11/6/04 #14 wellcome. ../images/Emo13.gif יש לך שם מאד מיוחד... זה קיצור של משהו?
S Sheep From Hell New member 11/6/04 #22 חחח...תודה על קבלת הפנים אנשים! ../images/Emo13.gif כן זה קיצור לשם מעצבן שאני לא אוהבת.. וכולם קוראים לי רין... (לא כזה קשה לנחש מה המקור..:\) אז התרגלתי לזה שאני רין!! (זה שם חמוד!!)
חחח...תודה על קבלת הפנים אנשים! ../images/Emo13.gif כן זה קיצור לשם מעצבן שאני לא אוהבת.. וכולם קוראים לי רין... (לא כזה קשה לנחש מה המקור..:\) אז התרגלתי לזה שאני רין!! (זה שם חמוד!!)
SupermanZW Well-known member 11/6/04 #28 קוראים לך במקרה טריניטרון? אירינה, רינה, רינת, אורין, זארינה, רינגו...
א אלוף הנגב New member 11/6/04 #37 גלב זה בסדר! קבוווצת תמיכה בעעע שונא לשון! שונא שונא שונא שונא! ְֱֲֳִֵֶַָֹֻּׁׂ
E Evil Gremlin New member 11/6/04 #19 שלום אני אומר שלום רק כדי שתרגיש טוב עם אצמך, אני הצטרפתי לפני יומיים אז אני עוד לא ממש חלק מפה אבל עדיין שלום
שלום אני אומר שלום רק כדי שתרגיש טוב עם אצמך, אני הצטרפתי לפני יומיים אז אני עוד לא ממש חלק מפה אבל עדיין שלום