חגיגי לסוכות!

../images/Emo32.gif חגיגי לסוכות!../images/Emo39.gif

(למה אין באייקונים של תפוז סוכה? ושופר? היו בכיף יכולים להחליף את השלד של הדג במשהו יותר מתאים
) חג שמח לכולכן!!!
אז הנה עוד חג מתרגש עלינו (א-ג-ב, אתן זוכרות שבדיוק בראש השנה שעברה בראד ואנג'לינה "יצאו מהארון"? ואנג'לינה נכנסה בתקופה הזו להריון עם שיילֹה?
אז הנה סקר קצר לסוכות, כדי לדעת איך חברי הפורום האהוב עליי מעבירים את החג:
מה אתן מתכננות לעשות היום בערב? יש איזו ארוחה משפחתית?
ובשאר החג?
בונים סוכה? לאלה שכן:
מי יבוא לסוכה שלכם? ולאלה שלא:
באיזה גיל הפסקתן עם זה? ושאלה אחרונה ועסיסית:
מי הייתן הכי רוצות שיתארח אצלכן בסוכה (חוץ מבראד, כמובן!
)? חג שמחחחחחחחח!!!

Mayuchkita

New member
עונה ../images/Emo3.gif

מה אתן מתכננות לעשות היום בערב, יש איזו ארוחה משפחתית ?
יש ועוד איך! ארוחה לכל המשפחה המורחבת, ואנחנו גם נפרדים מבני דודים שלי לכמה שנים כי הם טסים לבולגריה
בשאר החג ? שומדבר מיוחד.. שיעורים.. מחשב.. אייסיקיו.. חברים.. ועוד.. בונים סוכה? אני לא חושבת.
באיזה גיל הפסקתן עם זה? אמ.. הפעם האחרונה שעשינו סוכה אני חושבת שזה היה כשהייתי בת 10-9
והיום אני כבר כמעט בת 14
הייתי רוצה שיתארח אצלי בסוכה (אם הייתה סוכה) חברים שלי.. משפחה שלי.. וכמובן בראד.. יפה אמרת!
חג שמח לכולם !

lovemichael

New member
חג סוכות שמח!!../images/Emo24.gif

לידע כללי...סוכה* ברוסית זה זונה לכן סוכות זה חג הזונות
מה אתן מתכננות לעשות היום בערב? יש איזו ארוחה משפחתית? יש ארוחה משפחתית בסוכה של סבא ואז אני חוזרת הבייתה ויוצאת עם חברים
ובשאר החג? יוצאת עם חברים,נוסעת לבקר חברים רחוקים!!!
בונים סוכה? סבא בונה
ולאלה שלא? באיזה גיל הפסקתן עם זה? האמת שאף פעם לא בנינו סוכה.תמיד עשינו אצל סבא.זה מנהג של שנים!!
ושאלה אחרונה ועסיסית? מי הייתן הכי רוצות שיתארח אצלכן בסוכה (חוץ מבראד, כמובן! )? אני רוצה את ויקי(החברה הכי טובה שלי) איתי בסוכה,ואני רוצה את סבתא שלי ואת דודה שלי מצד אבא שלצערי כבר לא בעולמינו
סוכות שמח לכולם!!!!!!!!

../images/Emo6.gif נכוןןןן

העולים מרוסיה בטח לא מבינים למה בארץ "בונים סוכה" כל שנה...
אהבתי ת'תשובה האחרונה

חג שמח בננות../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אמממ אז סלחו לי על העדרי לאחרונה, פשוט הייתה תקופה עמוסה בבצפר וכשיצא לי כבר להיות במחשב לא מצאתי זמן להגיב..
מה אתן מתכננות לעשות היום בערב? יש איזו ארוחה משפחתית? כן, סתם ארוחה עם המשפחה, לא משהו מיוחד כזה
ובשאר החג? לונה פארק,שיעורים,עבודות,התכוננות למבחן
בונים סוכה? אממ לא באיזה גיל הפסקתן עם זה? אף פעם לא ממש בניתי.. אולי רק כשהייתי בת 10 -12 עם חברים ושאלה אחרונה ועסיסית: מי הייתן הכי רוצות שיתארח אצלכן בסוכה (חוץ מבראד, כמובן! )? חהחה אמ לא יודעת
גם ככה לא רלוונטי מאחר ואין סוכה

עונה לעצמי ../images/Emo13.gif

מה אתן מתכננות לעשות היום בערב? יש איזו ארוחה משפחתית? לא, אנחנו לא חוגגים ת'חג הזה כבר שנים... מאז שהיינו בונים סוכה בתור ילדים
אני בטח אצא עם חברות... ובשאר החג? המממ פסטיבל הסרטים בחיפה!!
רק חסר "בבל" כדי שזה יהיה מושלם
בונים סוכה? לאא
באיזה גיל הפסקתן עם זה? בכיתה ט', אחרי שעברנו דירה וכבר לא היו לנו את השכנים מהבניין הישן שכל כך אהבנו לבנות איתם סוכה
היינו משחקים כל מיני משחקים בסוכה עד 3 בלילה כמעט כל יום- זה היה "הווי שכנים" כזה, ואחר כך זה פשוט לא היה זה... בנוני סוכה בשביל אחותי (שעוד היתה קטנה), אבל באותה שנה היתה רוח חזקה, והסוכה שלנו עפה לגינה של השכנים (12 מטר מתחתינו!) אז בשנה שלאחר מכן כבר לא נשאר ממה לבנות!
ושאלה אחרונה ועסיסית: מי הייתן הכי רוצות שיתארח אצלכן בסוכה (חוץ מבראד, כמובן!)? רוג'ר ווטרס, כי לא יכולתי לבוא להופעה שלו בישראל, אז למה שלא ינעים לי את החג עם כמה שירים של הפלויד

המממ הוא מתחיל היום ../images/Emo13.gif

מקרינים את "מדגסקר" על מסך ענק בגן האם (וחוץ מזה יש עוד כל מיני סרטים זרים באולמות הקולנוע המשובחים במרכז הכרמל), אז כנראה שאני אלך לראות

AC LoVeR

New member
עונה ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

מה אתן מתכננות לעשות היום בערב? יש איזו ארוחה משפחתית? כלום..כאילו כרגיל אכלנו ארוחת שבת.. והיום אני בבית כי מחר יש אורחים... ובשאר החג? אורחים, חברים, עבודות+השלמות מפולין וכאלה.. בונים סוכה?חחח אילתרו סוכה אצלנו למטה בחצר שהתפרקה ובנו אותה שוב היום.. משמע יש סכנת חיים בסביבתה אז אולי עדיף לוותר
לאלה שכן: מי יבוא לסוכה שלכם? בטח נלך לסוכה של דוד שלי :p ולאלה שלא: באיזה גיל הפסקתן עם זה? בערך 12 ושאלה אחרונה ועסיסית: מי הייתן הכי רוצות שיתארח אצלכן בסוכה (חוץ מבראד, כמובן!
)? חח וואיי לא חסר.. וחלק חסויים אז נשאיר את זה לי

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifאיך היה בפוליןןן../images/Emo35.gif

זה קשה מבחינה נפשית
אני טסה לשם במרץ מהביצפר..

AC LoVeR

New member
אממ שמעי...../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

בכללי, המסע הוא ממש מיוחד והוא באמת חוויותי ועכשיו אחרי שהוא נגמר כל המשלחת מתגעגעת כזה ומבינים שמי שלא יצא פשוט ה פ ס י ד. עכשיו גם המסע הוא לא רק דיכאון כל היום ומחנות ושואה וזה.. יש מלא זמן חופשי ומקומות יפים לראות.. ובמחנות - כן, קשה, חלק בוכים, חלק לא, חלק כותבים חלק לא.. אצל כל אחד זה שונה.. אני הייתי בטוחה שאני הולכת להיות בדיכי ובבכי כל המסע וואלה גיליתי שלא.. ואחרי שאת הולכת במחנות וזה עם הדגל עטוף עלייך ואת שרה את התקווה בראש מורם ובקול גדול את יוצאת ממש מחוזקת ופתאום הכל מקבל משמעות.. וזהו..בכללי לא הייתי אומרת לאף אחד לפספס את המסע הזה... חח טוב חפרתי אבל אם את רוצה לשאול עוד משהו, בכיף

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifוואוו../images/Emo2.gifנשמע באמת חוויה

יופי שאני יוצאת
חחח שרתם ת'תקווה
מאיפה דגלים
מדליק
אנחנו חוץ משבת נראה לי נהיה כל היום בסיורים.. אני בביצפר דתי אז בטח תהיה פעילות במלון.. לא יתנו לצאת וכזה חח נותנים זמן לקניות קצת וכזה
חח בכית
אני מזה רגישה, בטוח אני אבכה

AC LoVeR

New member
כן ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

שרנו את ה'תקווה', בטח. כי בכל מחנה נגיד אושוויץ או מיידאנק יש טקס, ואתרי הנצחה.. אז בסוף כל טקס שרים את ה'תקווה'. את הדגלים בעיקרון קיבלנו מבית הספר.. למרות שיש כאלה שהביאו מהבית.. כמו חברה שלי למשל.. ויש מספיק זמן לקניות. אני חשבתי שאני בכלל לא הולכת לקנות כלום וזה אבל לא חסר בכלל..בטח תיהיו בזקופנה מקום ממש יפה! ויש שם שוק גדול ויש שם מלא דברים ממש חמודים! ויש גם זמן חופשי בעיר העתיקה של קרקוב, ובעיר העתיקה בוורשה, היה לנו גם איזה שעתיים וחצי בקניון בוורשה לפני הטיסה חזרה לארץ. חח אז נתנו לנו לבזבז אותם שם..ובעיקרון רוב הימים נתנו לנו כסף לקנות אוכל במקדונלס וכאלה.. וזה נמצא בקניונים וכאלה אז תמיד אחרי שאוכלים ונשאר זמן אז עושים איזה סיבוב או שניים בקניון
ואם במקרה הגרוע לא ייצא לכם להסתובב, תמיד יש את הדיוטי-פרי

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifעונה גם../images/Emo11.gif

מה אתן מתכננות לעשות היום בערב
יש איזו ארוחה משפחתית
כמובן, כמו כל ערב חג סוכות אנחנו עושים בבית
זה החג היחיד שאנחנו עושים בבית חחח חוץ מלפעמים שבועות
ובשאר החג
לטייל, ללכת עם חברות, בת דודה שלי באה לסוכות
בונים סוכה
כ-מ-ו-ב-ן-
אבא תלה קישוטים קנויים חח ואני עשיתי איזה 4-5 שרשראות
אני אוהבת
לאלה שכן
מי יבוא לסוכה שלכם
אף אחד, זה רק אני, אמא, אבא ואחי
אמא לא אוהבת להזמין אלינו אנשים בד"כ חח זה הרבה בישולים והיא לא אוהבת לבשל, רק לאפות חחח בגלל זה בשבועות אין לה בעיה כל כך
ושאלה אחרונה ועסיסית
מי הייתן הכי רוצות שיתארח אצלכן בסוכה (חוץ מבראד, כמובן!)
פקונדו ארנהההה

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifלמה אנשים לא עושים סוכה

יותר
רק אני חושבת שזה ממש כיף לעשות את הסוכה, לאכול בה, לשבת בה
אני כל כך אוהבת חגים
זה כזה כיף

למעלה