שאם יצא לכם לראות - היום בערב בערוץ הראשון בערב הוקרה לעמוס כרמלי יתראיין אחי הבכור לאחר שנעשתה עליו כתבה לפני בדיוק 16 שנים על הפציעה שלו בפיגוע. אין לי מושג איך זה בדיוק יתבצע ואחי מן הסתם לא יהיה בין האייטמים הראשונים שם, אבל אם למישהו ייצא לראות, אז שתדעו
חזרנו לפני כמה ימים מהחופשה הראשונה שלנו ללא הקטנצ'יק אותה בחרנו לעשות בסיני, לא רחוק מראש א שטן ואני לא מפסיקה לחשוב מה היה קורה אילו... נפגשנו שם עם אחי ומשפחתו וההורים שלי ממש לא אהבו את הנסיעה הזו. אני מקוה ומתפללת שכולם יחזרו בשלום.
לפני שבוע תהיתי בקול רם למה אנחנו לא נוסעים לירדן. 3 שנים יש התרעות, בשיטת זאב-זאב. בסוף הזמנתי חופשה באילת עם כוונה לצאת ליום אחד לפטרה. מקווה שכל הנוסעים יחזרו בריאים ושלמים, ומהר. מפחיד.
הראו שם את הסיפור על קצה קיצו של המזלג וגם זה היה יחסית קצר, אבל השאירו אותו לסוף התוכנית באופן מכוון. כדי ליצור רגע של שיא לתוכנית. היום הוא כאמור נשוי ואב לשני ילדים מקסימים.
כיוון שנהיה קשה להרים את הקטן ואת כל השישיות מהסופר הביתה, אנו שוקלים להזמין מתקן. בנביעות יש מבצע שנראה משתלם, בפרט שאנו שותים את המים שלהם. האם למישהי/ו יש בבית? האם אתם מרוצים מהמתקן ומהשירות? תודה.
ואנחנו מאוד מאוד מרוצים. בכמויות המים שאנחנו צורכים, אין הבדל משמעותי בין שישיות מים לשירות שלהם. השירות שלהם תמיד מקצועי ואדיב, ואם את נתקעת בלי מים, הם יספקו לך מיכלים על פי דרישה יום אחרי הטלפון אליהם.
ז"א אם מסתכלים בהיבט הכלכלי גרידא. על ליטר מים בבקבוק משלמים כשקל, ואילו על ליטר מים במתקן משלמים כ 3 ש"ח. אם מסתכלים גם על נוחות אז זה משהו אחר, אבל אם מנסים לחסוך משהו, לא זה המקום.
היות ואנחנו צורכים 24 ליטר בשבוע. לא כלכלי לנו. את השירות של מי עדן אני מכירה, והייתי מאד מרוצה מהשירות, מהמתקן (עמיד ביותר- החזיק בלי להתקלקל במעון עם 50 מתבגרים שהשתמשו בו יומיומית) אבל המחיר היה יקר.
אם לשים משהו בבית אז מתקן פילטר שמתלבש על הברז מים בבקבוקים או מים ממתקן עומד, הם מים עומדים ולא זורמים את לא יודעת בני כמה הם, כמה זמן הם עמדו בשמש וכו'