חגיגי לשבת

משוש30

New member
למי שלא מכירה תוכנה שחבל על הזמן

גם שיחות לחול במחירים מקומיים וגם סוג של מסנג'ר חבל על הזמן!!

daldan

New member
../images/Emo32.gif רק רציתי לספר

שאם יצא לכם לראות - היום בערב בערוץ הראשון בערב הוקרה לעמוס כרמלי יתראיין אחי הבכור לאחר שנעשתה עליו כתבה לפני בדיוק 16 שנים על הפציעה שלו בפיגוע. אין לי מושג איך זה בדיוק יתבצע ואחי מן הסתם לא יהיה בין האייטמים הראשונים שם, אבל אם למישהו ייצא לראות, אז שתדעו

חושחושה

New member
מפחיד נורא הפיגוע בטאבה, מקווה שכל

מי שנסעה, או נסעו, יחזרו בשלום, אוף איזה דיכאון!

תומרלי

New member
לפני שבוע הכל היה כל כך שקט ורגוע

חזרנו לפני כמה ימים מהחופשה הראשונה שלנו ללא הקטנצ'יק אותה בחרנו לעשות בסיני, לא רחוק מראש א שטן ואני לא מפסיקה לחשוב מה היה קורה אילו... נפגשנו שם עם אחי ומשפחתו וההורים שלי ממש לא אהבו את הנסיעה הזו. אני מקוה ומתפללת שכולם יחזרו בשלום.

ו שתי

New member
מפחיד.

לפני שבוע תהיתי בקול רם למה אנחנו לא נוסעים לירדן. 3 שנים יש התרעות, בשיטת זאב-זאב. בסוף הזמנתי חופשה באילת עם כוונה לצאת ליום אחד לפטרה. מקווה שכל הנוסעים יחזרו בריאים ושלמים, ומהר. מפחיד.

אנידס

New member
פשוט זוועה, אין מילים לתאר. מדליקה

לזכר הנרצחים ומאחלת החלמה מהירה לפצועים.

nonaa

New member
ראיתי. ממש מרגש.

וזה דוקא היה אייטם די עיקרי בשידור (ובצדק). היה ממש מרגש לראות אותו כיום

daldan

New member
זה באמת היה מרגש

הראו שם את הסיפור על קצה קיצו של המזלג וגם זה היה יחסית קצר, אבל השאירו אותו לסוף התוכנית באופן מכוון. כדי ליצור רגע של שיא לתוכנית. היום הוא כאמור נשוי ואב לשני ילדים מקסימים.

מתקן למים מינראלים בבית

קוראת פסיבית עד עכשיו- מקווה לקבל תגובות על שאלתי
כיוון שנהיה קשה להרים את הקטן ואת כל השישיות מהסופר הביתה, אנו שוקלים להזמין מתקן. בנביעות יש מבצע שנראה משתלם, בפרט שאנו שותים את המים שלהם. האם למישהי/ו יש בבית? האם אתם מרוצים מהמתקן ומהשירות? תודה.

אמברון

New member
לנו יש מתקן של נביעות

ואנחנו מאוד מאוד מרוצים. בכמויות המים שאנחנו צורכים, אין הבדל משמעותי בין שישיות מים לשירות שלהם. השירות שלהם תמיד מקצועי ואדיב, ואם את נתקעת בלי מים, הם יספקו לך מיכלים על פי דרישה יום אחרי הטלפון אליהם.

cookie1

New member
לרוב משתלם זה ממש לא...

ז"א אם מסתכלים בהיבט הכלכלי גרידא. על ליטר מים בבקבוק משלמים כשקל, ואילו על ליטר מים במתקן משלמים כ 3 ש"ח. אם מסתכלים גם על נוחות אז זה משהו אחר, אבל אם מנסים לחסוך משהו, לא זה המקום.

ו שתי

New member
אנחנו שקלנו את זה

היות ואנחנו צורכים 24 ליטר בשבוע. לא כלכלי לנו. את השירות של מי עדן אני מכירה, והייתי מאד מרוצה מהשירות, מהמתקן (עמיד ביותר- החזיק בלי להתקלקל במעון עם 50 מתבגרים שהשתמשו בו יומיומית) אבל המחיר היה יקר.

אביטלתל

New member
לדעתי האישית

אם לשים משהו בבית אז מתקן פילטר שמתלבש על הברז מים בבקבוקים או מים ממתקן עומד, הם מים עומדים ולא זורמים את לא יודעת בני כמה הם, כמה זמן הם עמדו בשמש וכו'

למעלה