חדש כאן:)

lior1521

New member
../images/Emo32.gif חדש כאן:)

שלום, אני ליאור (בן
), והממ, אני חדש כאן וזה.
אני אספר קצת על עצמי- בן 13, גר בנתניה. עולה לח'. די קטן
ראיתי (כמעט) את כל העונות של טופ מודל ששידרו בארץ. בעונה הראשונה והשנייה ראיתי בערך מהחצי, מהעונה השלישית כבר ראיתי מההתחלה. את העונות החמישית והשישית לא ראיתי (לא הורדתי באימיול או משהו.), אבל עקבתי באתר הרשמי. גם את הבנות של העונה השביעית ראיתי כבר, כמו הרבה אחרים, אני מניח
אני קורא פה די הרבה זמן, כמה חודשים, ורק עכשיו החלטתי להצטרף. וזהו, בעצם.

Fergie7

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

דרינה, 14, מודיעין.
השתלבות נעימה, מהירה ובטוחה

lior1521

New member
תודה דנה ../images/Emo3.gif

אני חדש בתפוז, ככה שייקח לי קצת זמן להתרגל, בינתיים אני מתקדם
לא חשבתי שיגיבו כ"כ מהר, זה ממש נחמד. אגב, מצטער מראש אם אני לא אזכור את השמות של כמה אנשים. חוץ ממי שהגיב, אני זוכר שיש גם רן פה

mikmikonet

New member
היי ליאורי ../images/Emo13.gif

נחמד שיש עוד בנים... גם אני הייתי עוקבת תמיד אחרי האתרים, כבר יש לעונה השביעית?!
אני מיכל, בת 15.5
וולקאם!

lior1521

New member
חח כן, אני לא מכיר הרבה בנים שרואים

טופ מודל.
בעצם, לא מכיר בכלל. רק בפורום הזה.
ולגבי העונה השביעית- http://www.realitytvworld.com/news/the-cw-reveals-identities-of-its-america-next-topmodel-7-girls-4288.php פה יש את התמונה של כל המשתתפות, ואח"כ יש ממש קצת מידע על כל אחת, פלוס התמונה האישית שלה. אבל קודם צריך להיות שרשור מתמודדות טופ מודל 6 כדי שנעבור ל-7
שני דברים מיוחדים שקראתי על העונה בויקיפדיה- זאת הפעם הראשונה שתאומות משתתפות בטופ מודל. אפשר גם לראות בתמונה
וחוץ מזה, לאחת הבנות (קרידי, בלונדינית) יש איזו מחלת עור. לעוד מידע יש את העמוד בויקיפדיה- http://en.wikipedia.org/wiki/America's_Next_Top_Model טוב, קצת נסחפתי
סליחה על הבלגן עם הלינקים, כמו שאמרתי אני חדש בתפוז

lior1521

New member
בבקשה :)

האמת שגיליתי את זה ממש במקרה, באחד האתרים של אווה

lior1521

New member
תודה. ../images/Emo140.gif

בעיקרון בהתחלה קראתי פה, ולפני כמה ימים אמרתי לעצמי "למה לא להצטרף?", אז הצטרפתי

JULI4561

New member
בבברררווך הבאא ../images/Emo24.gif

אני ג'ול(י) השתלבות נעימה

למעלה