חדש- כי האוף השני לא קופץ

GlitterKitten

New member
../images/Emo32.gif חדש- כי האוף השני לא קופץ

אוקיי אז אני אתחיל אני הולכת לעבור מסנג'ר אז מי שיש לו אותי ברשימה...תתעדכנו, הנה האי מייל החדש [email protected] גם מי שלא היה לו אותי תוסיפוו :))) ובגלל שזה אוף ואני לא חייבת להיות קשורה לעולם
חיחיחיי

*מתלהבת* ראיתי אתמול ראיון עם טאטו

בטיוי לא קשור לאוף לא נורא לא אמרו כלום על ההופעה בארץ הן כזה שכבו על מיטה (עם בגדים והכול יא סוטים,לא עשו כלום) ושאלו אותן שאלות ויוליה כזאת פתאום נרדמת באמצע ראיון חח מותק

יש פורום לאלביס פרסלי ../images/Emo24.gif

הנה הוא הגיע, הנה הוא בא. הפורום החם, ממש הדבר הבא! אמרו עליו המון, אמרו שהוא מת, אבל הלא כולנו יודעים את האמת... אז הנה ההוכחה, והוא אפילו פותח פורום, ומזמין אתכם להיכנס, ואפילו למפרום. הלא זהו אלביס, שחזר לבניין, ופותח פורום ממש לעניין. אז כולם מוזמנים לפתיחה החגיגית, השבוע, אפשר להתחיל לקפץ בגיגית. כי הפורום? נפתח רישמית!!! כולם מוזמנים

15kitten

New member
הוא מת תתגברו עליו!

הוא מת לפני איזה מאה שנה ועדיין מעריצים אותו..! הוא מת!! תפסיקו!!

buffgirl

New member
אני עדיין טוענת שחטפו ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אותו ברווזים רשעים מהחלל החיצון והם עד היום עושים בו ניסויים אבל אף אחד לא מקשיב לי..

frikin shin

New member
היי

יש לי בלוג משלי שבו אני כותבת על נושאים שונים. בחרתי לכתוב באחד הנושאים על טאטו. בבקשה תכנסו לבלוג (קישור למטה) ותגיבו ותכתבו מה דעתכם... זה לא בא בכדי לפגוע בכם רק בשביל פרסומו של הבלוג שלי... בבקשה אל תמחקו הודעה זו כי היא לא עוברת על שום כללים וקשורה לפורום...

buffgirl

New member
רגע, רגע, רגע.. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

ומה שאת כותבת בבלוג שלך אמור לעניין אותי בגלל...? ממש לא אכפת לי מה את כותבת בבלוג. אני מכירהאותך מכמה פורומים אחרים ולמדתי איך את מתנהגת כבר. ממש לא אכפת לי מה את כותבת שם. באמת שלא.

למעלה