חדש ליום העצמאות

הידעתם?

באתר חפירות בדרום אמריקה נמצאו עצמותיה של אישה ניאנדרטלית, והארכיאולוגים קראו לוסי(כן, מדובר פה על אותה הלוסי שאתם מכירים). סתם משהו נחמד. רוצים לדעת משהו נחמד באמת? יש לי יום הולדת 16 ב-5\8 !

ד מ ו ת

New member
הודעה דרמטית ביותר

מכתב זה נמצא מתעופף ברחובות העיר ת"א ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אלרוס היקר:(הרבה דרמה בשחור לבן) כבר חודשים שליבי מתהפך ואני לא יודעת מה לומר (דמעה) אבל אני יודעת שאני לא יכולה להנשא לך, אתה עוזרי הנאמן, וכך תמשיך להיות(אם רצונך חפץ בכך) ואני חושבת שחברים לעבודה זדונית שכזו לא יכולים להתחתן, אני לא רוצה לפגוע בתכנית הזדונית להשתלט על העולם, בשום דרך, גם אם זה כולל לסרב להצעתך, לכן אני דוחה את הצעתך בצער רב וביגון כבד... ומקווה שתבין ותמשיך להיות שותפי הנאמן יחד עם מקה, מרוב דמעות שזולגות על לחיי, איני יכולה להמשיך לכתוב יותר אבל אני מצטערת,
שלך לוסי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אין לי מושג מה זה או מי אלה כל האנשים האלה אבל בגלל שרשום מאחור: לאלרוס היקר מפורום הביטלס אז חשבתי להראות לכם את זה... תעשו עם זה מה שבא לכם... ביי ביי

כנסו!

אי אשפר לשלוח קבצי וידיאו מההודעות אז כנסו לאתר וממנו תראו את כל הקליפים: http://beatlesx1.tripod.com/beatles_movie_page.htm יש גם את כל שאר הקליפים של כל שאר הסרטים!!!!!!

tin ker bell

New member
../images/Emo35.gifהמ כן! קראו לה כך כי...../images/Emo129.gif

כי מצאו את שלדה בדיוק בתקופה בה השיר הפופולרי ביותר באמריקה היה לוסי אין דה סקיי.. אגב זה השלד הכי עתיק שאי פעם גילו. איפה שרשורי הידעת הישנים והטובים?

אלרוס

New member
לוסי היקרה!

אני תמיד אהיה שותף לתכניותיך הזדוניות, אכן, החתונה לא נועדה להתקיים, לוסי! אבל תמיד אפשר לסעוד את סעודת הקדם נצחון שלנו ביחד, נכון?

Another Girl

New member
רענן אני מבקשת להתחיל לשרשר...

ולא לפתוח על כל דבר הודעה חדשה.

i am lucy

New member
כן! כמובן... אני כל כך שמחה שאתה

מבין... אבל אני תמיד מתה עליך אל תשכח

i am lucy

New member
../images/Emo2.gif זה נכון, אני כל כל מצטערת../images/Emo7.gif

*הרבה דרמה* אני מקווה שתוכל לסלוח לי מתישהו... (אוף שוב נפלו לי הדברים, איך לא שמתי לב שחמק המכתב!) סליחה

100police

New member
וואי וואי וואי, דרמות בפורום ביטלס!

עכשיו רק חסר שמאור יתאבד ובתיה תגלה שהיא מאומצת... חי חי

100police

New member
ועל זה נאמר...

why why why why why why do you say godbye-bye-bye-bye? חחח סתם... באמת עכשיו, אני מקדיש לכם כמה משפטים: and anytime you feel the pain hey jude, refrain dont carry the world upon your shoulders for well you know that its a fool who plays it cool by making his world a little colder.

למעלה