חדש לפתיחת השבוע

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo32.gif בדבש

כל המרמורים, תסכולים, עצבים, כאבים, מכתבי התאבדות ו/או מכתבי נאצה אתן מוזמנות לשרשר לכאן... וטוב נו אם ממש בא לכן לנצל את הבמה גם לדברים חיובים או סתם הודעות חסרות תוכן (שיעולדרוריתשיעול) אתן מוזמנות

LeAnnDylan

Well-known member
אני חושבת שהיוניברס מנסה להתנקם בי../images/Emo122.gif

לא יכוליות שבמשך 23 שנים אני אתנער ממחלות חורפיות לגמריי לכן בשנה ה-24 אני לא מקבלת מנוח, אף לא לרגע. אז כן נכון דלקת גרון באמת לא הייתה לי מזמן (שלושה ימי מנוחה) לכן נורא שמחתי להתעורר ב-3 לפנות בוקר עם גרון בוער ויכולות נשימה מצומצמות שכן האף שלי יצא מכלל תפקוד כבר לפני שבועיים. אני בכלל לא אזכיר את המיגרנות שלי שמונעות ממני להרים את הראש מהמיטה והופכות כל תנועה לעילה מוצדקת לדקירות בלתי נסבלות במוח. כמות האדווילים שלקחתי בשבוע האחרון כדי להוריד את החום שלי שכל 4 שעות קופץ בחזרה ל-40.6 היא לא אנושית וכשהלכתי לרופא הוא טען שאני לא מיוחדת ו"יש את זה לכולם" ושלח אותי הביתה לשתות תה עם דבש לא לפני שהמטיר לעברי שאני מטופלת טובה. לא שיש לי מושג מה זה אומר אבל שיהיה. אגב כמויות התה ששתיתי ביומיים עולות על כל כוסות התה ששתיתי כל חיי במרוכז. נמאס לי להיות חולה וכל עוד הרופא הטמבל שלי לא יביא לי אנטיביוטיקה אני לא רואה את עצמי משתפרת או אתכן מפסיקות לשמוע אותי מתלוננת. לוקס לייק א ווין ווין

יאללה כבר תתקני את עצמך ושובי אלינו בכוחות

מחודשים ומחוזקים. לי אישית לא נמאס לשמוע אותך מתלוננת, אותי זה דווקא משעשע אז מבחינתי זה באמת ווין ווין איט'ר ווי

LeAnnDylan

Well-known member
אני מרגישה הרבה יותר טוב טודיי אז טאף לאב

רק עדין קצת משתעלת אבל מה אכפת לי כל היום לישון כשיש לי אישור מהרופא

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo44.gif שקר לי S03E12 ../images/Emo44.gif

מי ראה? חוויות? במדד של 1-10 כמה הייתן עושות את פוסטר?

LeAnnDylan

Well-known member
דעתי על הפרק, ספוילר למי שלא צפתה עדין

טוב קודם כל הפרק הזה היה הרבה יותר טוב מהקודם בעיני. כבר מההתחלה ידעתי שהבן חטף את התינוקת. היה די ברור אבל היה נחמד כל החלק שהם מנסים למרוח את הצופים כדי שנחשוב שאולי זה לא הוא
המשחק של האמא היה מעולה והתינוקת כזאת בובה
לא היה יותר מידי זמן מסך לפוסטר אהובתי וויץ' איז א שיים
אבל אני חייבת לציין שלמרות שבהתחלה ממש שנאתי את אמילי אני מתחילה ממש לחבב את התנצחויות שלה ושל לייטמן. הם הורסים יחד

LeAnnDylan

Well-known member
אגב מה דעתכן על השיער של פוסטר?

הוא לא ארוך כמו במדיקל אינבסטיגיישן אבל הוא יותר ארוך מבעונות הקודמות. לייק או דיסלייק?

היא מזכירה קצת את מרטינה עם השיער הזה

עם כל חיבתי לשיער הארוך, אני מעדיפה את השיער הקודם.

LeAnnDylan

Well-known member
לא היא לא ../images/Emo12.gif

וגם אני מעדיפה אותה עם שיער קצר, כמו בעונה הקודמת

LeAnnDylan

Well-known member
הצתה מאוחרת?

באמת ששווה לראות רק בגלל אם כי בזמן האחרון אני מוצאת הנאה גם בצפיה בלייטמן ואמילי ובזואי אהובתי
גם החירשת הזאת שעובדת שם יחד עם לייטמן זה קורע

לגמרי הצתה מאוחרת

חחח שו חירשת?? הלו בלי ספויילרים. האמת שממש ממש בא לי,מקווה שאמצא זמן.

7 ../images/Emo6.gif

היה פרק טוב, לא באמת זוכרת מה היה בו אבל אני זוכרת שאיך שהוא נגמר אמרתי לעצמי שהוא לא רע

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo44.gif Pretty Little Liars S01E13 ../images/Emo44.gif

מה דעתכן על המשך העונה? עומדת ברץ שהציבה חצי העונה הראשונה? מי לדעתכן זה A? וסתם מחשבות על הפרק... שתפו

LeAnnDylan

Well-known member
מחשבות על הפרק האחרון ועל המשך העונה

קודם כל חייבת לציין שאני קצת מאוכזבת משלושת הפרקים ששודרו מאז הפגרה. לא עושה רושם שהם מצליחים לשחזר את ההצלחה. הם מתחילים יותר מידי סיפורים משניים לא חשובים ולא מעניינים וסוטים מהעיקר. אריה והפרופסור שלה חייבים להיפרד העלילה הזו מיצתה את עצמה כבר בפרק 5, אין כוחות אליהם. אפשר להרוג אותו ואז ש-A תשלח לאריה הודעה בסגנון "עשיתי את זה בשבילך" זה גם יהיה מענין יותר מ"הו לא יודעים עלינו, יפטרו אותי בלהבלהבלה" עוד דבר שמעצבן אותי זה- איפה לעזאזל הולי שלי
התחלתי לצפות בסדרה בגלל שידעתי שהולי שם. גם בידיעה שהיא לא שחקנית ראשית עדין ציפיתי ממנה לעשות גיחות מידי פעם גם אם זה רק לכמה רגעים. כל הסיפור עם טובי גם כבר מרוח. כבר הבנו שהוא לא A, שיעזבו אותנו ואותו בשקט. ואגב עם כל החיבה שלי לאהבת נשים אני לא יכולה לסבול את הרומן של אמילי ומאיה הן פשוט מעצבנות אותי, כל פעם שאני רואה אותה על המסך אני מקבלת עצבים. שיהרגו גם את מאיה!

blah blah story

New member
נראה לי שאת הוזה מחום ../images/Emo58.gif

אני דווקא מאוד נהנית מהפרקים האחרונים. ודווקא היום הולי הייתה - אז רילקס. גם אלונה טל הייתה - זו הייתה הפתעה נחמדה. היא ממש חמודה.. דווקא אהבתי את העלילה איתה ועם המורה. זה כ"כ ברור שאיאן הוא לא הרוצח... הוא רק אחד שלא יודע לשמור על המכנסיים שלו סגורות (ניסיתי למצוא מילים מנומסות
) אמילי ומאיה באמת נמאס - ואני מקווה שמאיה תחזור מאוהבת מהמחנה הזה ואמילי תשכח אותה. הבחור החדש - חתיך! מעניין עם מי יהיה לו רומן..

למעלה