חדש - סתם כי בא לי לדבר

היום בתפוז Live ../images/Emo170.gif

רועי וערן מביאים לנו היום את קלאודיה, נציגת קרואטיה לאירוויזיון. היא תתארח בפורום אירוויזיון בשעה 17:00.ו... צפו להפתעות נוספות!!!
ערוץ תפוז קטנטנים מחפש תמונות אותנטיות שיוכלו להשתלב בתכני האתר. אם אתם מעונינים לשלוח לנו תמונות נחמדות של הילדים (ושלכם כהורים), תוכלו לשלוח למייל המצורף. התמונות המוצלחות ישולבו בכתבות ובפריטי תוכן שונים באתר. נושאים ספציפים לכתבות הבאות: לכבוד שבועות, תמונה של תינוק "טרי", או אם גאה עם תינוקה. ולשבוע הספר, תמונה של הורה קורא. גם תמונות אחרות יתקבלו בשמחה. את התמונות אפשר לשלוח לעינת: [email protected]

jamesT

New member
../images/Emo32.gifחדש - סתם כי בא לי לדבר

אוקי! אז שכל אחד יכתוב מה קורה איתו בחיים, מה שלומו, על מה הוא חושב ובכלל!!

אמממממ טוב... ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

שלומי מצויין..... הכל בסדר גמור..., ו.... סתם... אני חושב על האוכל החדש שקניתי לתוכית שלי...

Just Adi

New member
מה קורה איתי? ../images/Emo80.gif

למען האמת די חרא לי, סיבות שמזה לא בא לי לפרט, סמיון וחן יודעים חלקית, בעצם גם מרון יודע תמצית... הקיצר לא משנה, חיים רק פעם אחת ואסור לחיות את העבר אבל שזה קשה לפעמים... לא נורא... יש תקופות חפיף! אנשים תאכלו תישנו ותאהבו! ביי

איתי די חרא!

יום ראשון יש לי פגישה עם היועצת והמורה
אני שוקל לבקש פסיכולוג אולי הוא יעזור לי להתקבל לתיכון וזהו נראה לי

jamesT

New member
../images/Emo26.gifתיקון לכותרת

זה פה! אולי דברי איתי באייסיקיו 137009295

אה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo168.gif

מה עשית משהו אחי שזה קורה

the king 25983

New member
כתבתי כבר אבל הזה זה שוב:../images/Emo66.gif

היום היה לנו "סיור לימודי" לאזור ניצנים והמדריך עיצבן את כולם כי הוא עצר כל שנייה ולא הפסיק לדבר אבל בסוף הרשו למי שזה לא מעניין אותו (ויש לו ביצים) ללכת יוץתר קדימה ולא להפריע למי שזה מעניין אותו. בקיצור, הלכתי יותר קדימה והדלקתי את הדיסקמן שלי והתחלתי להשתגע קצת. אח"כ הגענו לדיונות והוציא מלא אנרגייה ובתמורה קיסלתי מלא חול בכל הגוף. אחרי עוד הליכה מעצבנת הגענו לים ונכנסנו והיה דיי כיף.אני נכנסתי בלי נעליים והייתי עם מכנסיים שאפשר להפוך אותם למכנסיים קצרים אז נכנסתי ככה אבל נרטבתי גם ככה. בקיצור, המורה שנסעה איתנו מאוד התעצבנה ומזה רצתה שהמנהל יביא לנו עונש ענק וישאיר אותנו אחרי הלימודים מתישהו אבל כשהגענו לביצפר אז המנהל התחיל לשאול למה אנחנו רטובים ואמרנו לו שהמדריך הרשה לנו וכו'. אז הוא שאל את המורה הזאת והיא סיפרה לו מה קרה והמנהל חוזר ואומר "סמיון, משה ודביר, עלו לאוטובוס"(וסעו הבייתה) ולשלושה האחרים אמרו שיתקשרו להוים שלהם. אח"כ כשהייתי באוטובוס אז ראיתי אותה כמעט בוכה למנהל ולמחנך שלנו וןמזה שמחתי מזה היא כבר מזמן אני מעוצבן עליה וכל הטיול היא הסתכלה עליי בכל מיני מבטים מעצבים כאלה כי גם באתי עם הדיסקמן ל"קבוצה שזה מעניין אותה" והפרעתי להם קצת ובקיצור היא דפקה מאוד וזה עשה לי את היום. אני חושב שאחרי שנסענו היא בכתה. אני עוד מאושר מזה... ועכשיו אני צורב מליון דיסקים לאבא שלי וכל מיני. מקווה שהצורה ישאר חיי.

jamesT

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif

אני מכווה שזה לא ישראלי מה שאתה צורב!!!

gushi

New member
אני סבבה.... עכשיו לפחות

היה לי היום בבוקר מתכונת בהיסטוריה

the king 25983

New member
אל תדאגו...../images/Emo66.gif

זה לא מוזיקה וזה לא ישראלי. זה כל מיני תוכנות לאבא שלי בעיקר.

gushi

New member
ראיתי בהודעות האחרונות שלך שאתה

מחפש טאבים לנירונה אם אתה עדיין מחפש אני אביא לך הם די קלים

מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo168.gif

יש גם לטופים טאבים

the king 25983

New member
אז מה חשבת../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

אני מקווה פעם ללמוד לנגן על הכלי האדיר הזה...

אממ... ../images/Emo168.gif

אני יודע טופים.., אבל תחלס.., לא ידעתי שיש גם לטופים טאבים.... ידעתי על תווים, כאילו... לא בחמשה וכל זה... או קיי... זה מוזר....

למעלה