חדש..

papashdon

New member
../images/Emo20.gifחברי הפורום כותבים שירים../images/Emo79.gif

אני יודע שזה לא התפיקד שלי לפתוח את ההודעות האלה, אבל אני כל הזמן מנסה לתפוס את טל ליהיא או רייצ', אבל הן לא עונות.. אז..תשתפו פעולה?

נולד לי היום בבוקר אחיין$#^^*^&*$^&

ב5 וחצי לפנות בוווווווקר ח=ו=ד=ש לפני ! אז הוא .. נורא קטן
2 ק"ג ו300 גרם אם אני לא טועה .. קיצר אני דודה עאעאעאעאאעעאאעעא אתם לא מבינים איזה הלם זה מה הוא יוצא לו ככה חודש לפני ?! חוצפה ! יש יש יש יש במי להתעלל
חע ! אני הכי קטנה ,תמיד התעללו בי ,עכשיו הגיע הזמן להשיב
אבל אני לא באמת מעכלת לא יודעת איך להסביר לכם .. היום בבוקר שכבתי במיטה ,כולי נעה בין חלום-למציאות(בוא'נה,נשמע משפט כבד
) אני שומעת את אבא שלי צועק לאחותי ,שנועלת תמיד את הדלת שלה
:"איילת !! דודה איילתתת .." כולו מבסוט טילים מעצמו חח ואחותי :"מהה ...." אבא:"שמת לב איך קראתי לך? דודה איילת ??" איילת:" -אין תגובה-" או שהתגובה הייתה מלמול כלשהו ,לא ברור .. חח
בכל מקרה , זה היה נראה כאילו עוד שניה איילת עושה לו :"נו באמת ! בשביל השטויות האלה אתה מעיר אותי ?!" שמה ת'כרית על הפרצוף וחוזרת לחרופ .ומה שיותר עצוב ,שיש מצב שזה מה שהיה
חח סתם .. לא להגזים
אבל בוא נגיד שזה לא מה שגרם לה לצאת מהחדר לפני 1 בצהריים
ואז אבא שלי קורא לבת דודה שלי .. וכו' ואני שומעת הכל במעומעם ,כולי בריגושים ! מקימה את עצמי ,עם חולצה ג'יפה ,מכנסיים קצרים
(של פו הדוב . לא לגחגך . היי,גם טיגר שם !) בכל מקרה,אני פותחת את הדלת של החדר .. כולי מתנדנדת מצד לצד חח ואז ,אחרי כל שניות של עיכול ,כלשהו ,אני עושה לאבא שלי:"היי,מה זה פה ! רק לי לא אומרים כלום ?!" אבא:"(עדיין מחייך,מבסוט מהחיים,בטוח שהוא מינימום ג'ים קארי עם חוש ההומור ההורס שלו .. ) כן ,דודה ! נולד היום ..(בלה בלה בלה )" ,ניסה להתחמק ,אני רציתי לזרוק על מישהו כפכף ,חוצפה . אחיין שלי נולד ,ורק אותי משאירים לחרופ ולחלום על קובנות .. לא שיש בזה רע . ח=ס וחלילה . פשוט .. זה מורכב
. ואז גם הלכתי לבי"ס , כל הדרך אני מחייכת לעצמי חיוכים אדיוטים למדי (*ראה ערך אבא*) , עם נעל קרועה ,כי לא היו לי עצבים לגרביים ושרוכים
(תמיד לא סבלתי את זה !!) עם הדיסקמן .. מפזמת לי .. עד שהחלקתי על המדריכה , בגלל הנעל ה- 3$@%$&%*%&*& הזאת שתלך ל-#$^%$*%^&*%&* אני עפתי עם הדיסקמן קדימה חחחחחחחח הנעל נשארה מאחור חחחחחחחחח די איסה פאדיחות ליד כביש ראשי עוד .. איש אחד כולו נכנס להלם . סה"כ בא להיכנס לאוטו שלו .. חחח
בא שואל אותי:"הה ,את בסדר?!" *עוד בהלם* אני,כולי מחייכת ועונה:"כן ....... כן...... אל תדאג .........." תוך כדי ייסורים כואבים במיוחד , קיבלתי שפשוף
כאב לי רצח . וחייכתי . כי העולם יפה . חיח קיצר יום הזוי כשבאתי לבי"ס וסיפרתי לחברות שלי ,זה בכלל היה מצחיק חחחחחחחח עזבו שהתחלנו לעשות מעגלים ולרקוד חחחחחחחח סבב חיבוקים ונשיקות הרגשתי שאוהבים אותי
מרגש . אחרי כמה שעות בבי"ס, אני נכנסת לכיתה .. כל העולם ואשתו מסתכל עלי ,כולם מחייכים . את אותם חיוכים אדיוטים שאני ואבא שלי דפקנו באותו יום .ועכשיו גם כל העולם הצטרף . כולי כזה :"WTF" מה אתם מסתכלים חחחחחחחחחחח לא אמרתי רק ציינתי לעצמי בראש חח ואז הלכתי למקום שלי .. כולי עדיין מתוסכלת מהסיטואציה המוזרה .. מאוד.מאוד.מאוד . עד שקלטתי(וכן . לקח זמן חח) שהיה תלוי לי שלט מעל למקום ישיבה :" דודה שיאה ,דודה שיאה ,ברח לי ." עם ציור של ילד ומסביבו שלולית פיפי .אאוץ'. חחחחחחחחחחחחחחח עד שקלטתי כולי על הריצפה חברות שלי כאלה דפוקות באלוהיייייייים#$%%*&) אבל כפרעליהן
מי שלא הבין --> קוראים לי שירה . וילדים קטנים(כנראה =|) יקראו לזה "שיאה" .עזבו.הזוי . ועוד כמה דק' אנחנו הולכים לראות את התינוק .. הוא עכשיו באינקובטור . עד נתניה =\ כי יש חדר יולדות משהו מיוחד ,לא יודעת מה .. אכן . גיסתי מוזרה . טוב , נעלה כבר תמונות מתישהו,אחרי שאני אראה אותו , קיצר מזל"""""ט @#$^$%

papashdon

New member
../images/Emo26.gif"הילדים של פעם" +לשמיעה...

טוב, אני מחכה כבר מלא זמן להעלאות את זה לכאן
. שיר שכתבתי (והלחנתי) במהלך החופש הגדול, 'הילדים של פעם'. נורא חשוב לי לקבל עליו ביקורת, ואני יודע שאתם תיהיו כנים. הוספתי גם גירסא להשמעה של השיר, כדי שתוכלו לשמוע את הלחן
. את השיר אחותי שרה [הכרחתי אותה לשיר גם כשהיא עם דלקת גרון
. תתעלמו מהרעד בקול, נכון?]
הילדים של פעם התמימות הזו של פעם, אני יודע, שבה כולם היו מאמינים. הטעויות שעשינו פעם, מתחבאים, אין עובדות אבל כולם צודקים. המשחקים ההם, קצת פחדנו, חייבים לרוץ עד שנופלים. ההבטחות שלי גם הן את שוכחת, הזכרונות היום כבר לא חשובים... (פזמון: ) הילדים של פעם, את זוכרת? אני חושב שהיית מאושרת. וזה היה נעים, בלי צרות של מבוגרים. בשבת בבוקר, על המרפסת, מבט של ילדה כועסת שלקחו לה הכל, ומחר היא כבר צריכה לגדול. מכל טעות שעשינו, חשבנו שהם יהיו מאושרים. הילדים ההם של פעם לא ידעו, הם רק רצו להיות מבוגרים. לא היינו בטוחים אז חיפשנו לנו מקלט, אני זוכר דמעות ושתיקה, רק אני ואת. (פזמון: ) הילדים של פעם, את זוכרת? אני חושב שהיית... הילדים שהיינו, את נזכרת, המציאות הייתה אחרת. וזה אולי קצת מוזר, כולם עוזבים ורק אני נשאר. אותו לקחת, היא בורחת, הילדה ההיא מפעם שוכחת את הימים ההם, הילדים ההם. כדי להוריד את השיר לחצו: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=D1248D3748E18110
תודה רבה, "אבישי מהפורום"

groovachick

New member
יוווו ../images/Emo49.gif

תהנייי תינוקות זה דבר כ"כ חמודדד
מזל טובבבב=]=]

LEEkm

New member
מזל טוב

בןבה
איזה כיף זה אחיין! את דודה! פאננים

../images/Emo49.gif