חולה :(

e t a

New member
../images/Emo32.gif חולה :(

היי חבר'ה, אני בבית חולה ומרגיש על הפנים.. בכל אופן קניתי לפטופ חדש שאני ממש מתלהב ממנו, ואני די איתו בכל מקום... סתם רציתי להתלהב לכם =]

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifחחח ברוך הבא למועדון ../images/Emo6.gif

תרגיש טוב
ותתחדש על הלפטופ :]

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifקח את זה באיזי וזה יעבור מהר ../images/Emo8.gif

דונט בי מסכן :)

../images/Emo215.gif רציני אנחנו נפתח מועדון, מה זה ?! XD

אני גם חולה כבר 4 ימים עם חום גבוה וכאבי גרון בלתי נסבלים ><" חחחחחחח בואו נתמסכן ביחד !

Tommy89

New member
../images/Emo3.gif

עבר לי החום לפני יומיים. אבל אני נחנקת פה משיעולים. XD ~יאללה רחמים עצמיים~ חחחחחחחחחחח..

e t a

New member
חח לשנות את שם הפורום ל"חולים ומסכנים"? ../images/Emo3.gif

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif תרגיש טוב ../images/Emo24.gif

תתחדש... :) ולפטופ של איזה חברה?

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifצריכה עצה...

יש כאן מישהו שמתנדב במד"א? בכל מקרה, יש לי מבחן חצי עוד שבועיים בדיוק, שזה אומר שאני נבחנת עיוני על כל החומר שלמדתי עד עכשיו [בערך מחברת וחצי של נושא רגיל בבצפר], ומעשי על טיפול ב10 סוגי מחלות בערך ו-5 סוגי החייאות. זה ה-מ-ו-ן חומר. יומיים לפני זה, ביום שלישי אני יוצאת לסמינר מוסיקה של יומיים שאני מחכה לו כבר שנה וחצי שהוא כולל כיתות אומן עם 2 אומנים [די מפורסמים] ישראלים, 4 סדנאות, הופעות ובכללי אני אהיה עם אנשים שאני אוהבת להיות איתם. וזה חשוב לי, אין לכם מושג כמה זה חשוב לי. הקץ' פה הוא- יום לפני שאני יוצאת לסמינר יש לי מבחן בהיסטוריה שאני מתחילה להתכונן אליו מהשבוע = אין לי זמן להתכונן למד"א. אם אני לא עוברת את המבחן הזה אני נושרת מהקורס. אין לי מושג מה לעשות, וחפרתי. בכ"מ, אם מישהו קרא את זה, תעזרו לי

e t a

New member
לא עצה מושלמת, אבל לאור המצב..

הדבר היחיד שאני רואה שאת יכולה לעשות זה לחסוך זמן בלמידה למבחן בהיסטוריה, כי זה המבחן היחיד שיש לך מועדי ב' בו.

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifמממ כן, טוב,עכשיו אחרי שנרגעתי קצת

הצלחתי לסדר לעצמי סוג של לו"ז לימודים. זה אומר עכשיו שבשבועיים הבאים אני לא אראה ממש נוכחות.. >< בכל אופן, תודה על העזרה :)

למעלה