חופשי

סימסית

New member
../images/Emo32.gifחופשי

בשרשור זה מדברים על נושאים שלא קשורים לאייל גולן... אז את כל הדברים החוויות והשטויות לשרשור זה!!!! איך החופש וכו'...!

סימסית

New member
ישששש זה עלה!

אז כולם לענות על השאלות ברצינות!!! ו...נא להציג תוצאות! תגיבו עם התוצאות בשרשור הזה!

prince edan

New member
תשובות../images/Emo70.gif

איך קוראים לך? עידן עשית את זה? המון המון המון עם מי? אחת ואני לא אומר את השם איפה? החדר שלי כמה פעמים? 5 נשבר משהו? כן מה? שוקולד איזה יופי! תחנק ואז תמות סליחה! אין בעד מה יש ילדים? לא במיוחד כמה? 3 מה יצע? בת מזל טוב! לך לעזעזל יפה באמת יפה!!!!!!!!!!!

Prince Yoni

New member
הנה../images/Emo26.gif

איך קוראים לך? יוניייייי עשית את זה? יאפ! זה ס22ה!
עם מי? עם מור
איפה? בחדר שלי כמובן! כמה פעמים? 1000000000000000000000000000000 נשבר משהו? דההה מה? סתם... משהו... יש ילדים? כןןןןןןןן כמה? 1000000000000000000000000000000000000000000

סימסית

New member
רמאי!!!!!!!!!!!!!!!!!1

חחח........אתה עשיתה את זה בתמתוכנן...זה לא חוכמה! לי יצאו תשובות מה זה לא הגיוניות....חחחח.... איך קוראים לך:סימסית עשית את זה:כן עם מי:אף אחד איפה:שום מקום כמה פעמים:3 נשבר משהו:נו וודאי! מה:סימס איזה יופי:גם וגם,תלוי בסיטואציה יש לך ילדים:רק סימס כמה:5 מה יצא:תאומות מזל טוב:בעיקר לך לעזאזל

סימסית

New member
מישהו יודע מה עם עידן שלנו???

למה הוא לא כותב בזמן האחרון??? ועדכון אישי שלי-ממחר עד יום חמישי אני לא אכתוב,כי באות אלי בנות דודות שלי מאזור רחוק ולא ראיתי אותן כמעט שנה שלמה אז אני ארצה לנצל איתן כל שניה...סורי....אני מקווה שיוני ועידן לא כועסים.... ביי!

Prince Yoni

New member
תרגעי סימסית..

את לא צריכה להיות 24 שעות ביממה יש לך גם חיים כאילו!

סימסית

New member
יוני...לא הבנתי אותך...

אני שאלתי איפה עידן היה למרות שאני כבר יודעת את התשובה...לא משהו אחר...

למעלה