חורפי

../images/Emo32.gif חורפי../images/Emo182.gif../images/Emo113.gif../images/Emo143.gif../images/Emo146.gif

שרשרו לכאן בבקשה את כל ההודעות שאינן קשורות לנושא הפורום, תודה

../images/Emo9.gif

סתם כי בא לי להגיד... יפה המליטההה(:) סייח\ה (אני לא סגורה על זה... נראה לי סייחה) הכי מתוקה בעולם
אין תמונות טובות כי היא לא הסתובבה... ובצד השני הכל היה בוץ/חרא /ווט אבר

shirli0811

New member
יאאאאאאאאאאאאאו ((:)

איזה יופי (:) אוף אני לא אראה את הסייחה עד יום שלישי, כמה שחיכיתי ליפה שהיא תמליט :(((( וואו סוף סוף טוב (:)

פרדוש

New member
וואי מזל טוב!!!!!

איזה מרגש זה! אף פעם לא ראיתי המלטה של סוס.. כל 6 השנות רכיבה שלי לא יצא לי ... למרות שהייתה המלטה בחווה אבל לא יצא לי לראות אותה.../-: צילמת את זה במקרה.?

../images/Emo124.gifעזרה פליייז...

למי שיש אתרים או ידע או משהו על Sjef Janssen (בעלה של אנקי) שהוא יכול לשלוח לי זה יהיה נהדר. - זה כולל השגים, ביוגרפיה וכל היוצא בזאת... החומר יכול להיות בעברית או באנגלית...יש הרבה חומר עליו רק שזה בגרמנית או הולנדית, ואני עדיין לא מדברת גרמנית מספיק טוב (או טוב בכלל חחח) כדי לתרגם לאנגלית.. אז כל דבר שיהיה לכם זה יהיה מעולה
תודה מראש למגיבים..

אה וגם..

אם מישהו עשה את האינגליש פרוג'קט על סוסים ויש לו את ההיסטורי אוף זה הורס ויכול לתרום לי קצת מידע (או את העבודה ואני אשתמש בזה..) זה יהיה טוב..!! למרות שזה באמת פשוט יחסית ללמצוא מידע על Sjef... P=

ווינגז

New member
תזכורת קטנה

השרשור הזה הוא שרשור אוף טופיק, שזה אומר הודעות שלא קשורות לנושא הפורום.
בינתיים בשרשור הזה אני רואה הודעות שמתאימות יותר לשרשור שאלות קטנות ונצל"שים, לתשומת לבכם.

ToryMaster

New member
איפה ../images/Emo2.gif

מחליפה זמנית את יעל ומורן שאין להן גישה נורמלית למחשב השבוע.

segev 007

New member
גשם מעצבן!!!

אוף הגשם הזה לא רוצה להפסיק וככה זה דפוק את כל הרכיבה

למעלה