חזרתי מאילת!!!

../images/Emo32.gif חזרתי מאילת!!!

הייתי אצל אימא שבכתה כל היום שהיא נורא מתגעגעת ונורא חסר לה בלי בטיפול (חחח...וגם קצת בלעדיי)... ראיתי את כל הפרקים שהפסדתי אצל אימא בVOD והיה לי ממש כייף.. אז רק רציתי לספר שהכנתי משהו מדליק לכל המשפוחה לראש השנה- ריבת תפוחים וקינמון עם דבורה מפימו מעל... ושתהי לנו שנה מתוקה וגמר חתימה טובה!!!
לינוי

חחח בכייף יהיו כאלה גם לחנוכה סוכות

ופסח... אני וחברה מתכוונות להתחיל לשווק את העיניין כי הייתה לזה היענות עצומה...חח...
לינוי

ברוכה השבה! ואני חזרתי משיט לטורקיה

עדיין מרגישה sea sick, הכל עדיין מתנדנד לי. אני גם רואה שבזמן שלא הייתי כאן היו דיונים ממש מעניינים בפורום, אז אני עדיין משלימה את הפער... חזרתי ישר ללימודים - הגשות של סמינרים (אני מסיימת תואר ראשון) ולימודים לבחינת המתא"ם בפסיכולוגיה לתואר שני שתתקיים עוד שבועיים וחצי... איזה לחץ
הבחנתי מהשיחות שיש הרבה סטודנטים בפורום. האם יש כאן עוד מישהו שניגש (עכשיו או בעברו) לבחינה המזוויעה הזו? אםכן, לא נורא, נעבור גם את זה...

pomelit

New member
בפורום סטודנטים (72)

יש הרבה סטודנטים לפסיכולוגיה והמון דיונים על המתא"ם בהצלחה

אין מה להגיד הרבה יותר שווה מטורקיה

אבל אצלי זה לפחות היה מתנה מהעבודה, אז לא נתלונן...

לילי זה מקסים !

איזו השקעה !!! הרבה יותר כייף מלקבל מתנה קנויה ! בכלל - ממה שקראתי עלייך (ממה שכתבת) את נראית לי מישהי מדהימה, אם את כ"כ מקבלת דברים, אפילו שהחיים שלך לא פשוטים.. אני מאחלת לך מכל ה-
שתהיה לך שנה מדהימה, גמר חתימה טובה !
אגב- סתם מסקרנות: בת כמה את

אני בת 22, תודה רבה וואוו לא ציפיתי

לכזאת התלהבות...חח... אפילו מקבלי הריבות לא שמחו ככה...
תודה רבה שנה מתוקה וגמר חתימה טובה לינוי

L L B

New member
הדבורה על הצינצנת

מזכירה לי את שימי תבורי...
סתם בובה... כל הכבוד על ההשקעה
(חייבת לציין - נראה יאמי...)
L.L.B

וואו, איזה מגניב

אולי תשלחי לי ריבה במסרים? אני מתה על קינמון! וגם כל ה-presentation מאד אטרקטיבי.

אני חולה בכאילו שפעת בקטן ואין לי

כח לנשום אפילו... חחח.. אני שונאת להיות חולה... ואני שונאת את החגים ואני שונאת את יום כיפור שכאילו גןורם לנו להתנקות אבל תמיד נשאר איזה כתם...סתם רציתי לשתף..חחח...
שבת שלום

למעלה