חזרתי.

wranger

New member
../images/Emo32.gifחזרתי.

בימים האחרונים נעדרתי מהפורום, עקב כמה מקרים מעצבנים שקרו בתזמון מחורבן - קודם כל, יצאתי למילואים. היה איום ונורא, תודה למתעניינים. שנית, קצת לפני שחזרתי מהמילואים, אי שם באמצע השבוע שעבר האינטרנט שלי בבית שבק חיים. ושלישית, טכנאי מהחברה המסוימת שמספקת לי את התשתית (אני לא אגיד את שם החברה, אבל זה לא COLD) הבריז לי פעם אחר פעם, ורק הערב הוא הואיל בטובו להופיע על מפתן דלתי, להפחיד את הכלב ולתקן לי את האינטרנט. לאורך כל הימים בהם לא הייתי בפורום, המשכתי לעקוב אחר ההודעות כאן דרך הסלולרי המיושן שלי, זה שמאפשר לי לקרוא הודעות אבל לא מאפשר לי להגיב, ובאמת הצטערתי שאני לא פה. אז אני מתנצל על ההצפות בהודעות זבל, על אי השרשורים ובכלל כל הבלאגן שהלך פה מבלי שאהיה כאן כדי לסדר קצת את העניינים. אבל חזרתי עכשיו, אני כבר לא במילואים והאינטרנט שלי עובד. לפחות עד שאני אעבור לחברה המתחרה (שאני לא אגיד את שמה, אבל זה לא NO). אז קצת סידרתי את הבלאגן, ואם יש משהו שפספסתי אתם מוזמנים להפנות את תשומת ליבי במסר. בקיצור, טוב לחזור.

suki da yo

New member
../images/Emo24.gif התגעגעתי

דש לדבש, ולק'
(איך היה לצייר עיגולים?)

wranger

New member
עיגולים?

איפה, אני קודמתי לאחור (שזאת דרך יפה לומר בצבאית "דפקו לי תפקיד מסריח אפילו יותר ממקודם, ואין לי מה לעשות בקשר לזה"). לא, לא עיגולים. למעשה, אפשר לומר שעברתי לספירלות. כן, ספירלות.

suki da yo

New member
ללא NO יש את הערוץ היחיד שהייתי צופה בו

קרטון נטוורק. היה אותו בלא COLD, ואז יום בהיר אחד הוא הוסר לא התראה (וגם ללא הורדה בתשלום, שימו לב..) אני אמרתי להורים שזה הזמן לעבור, אבל אף אחד לא מקשיב לי בבית הזה. התוצאה הישירה היא שאני מפספסת מזה כמה שנים את סמוראי ג'ק. התוצאה העקיפה היא שאני לא רואה אפילו חצי שעה טלויזיה בשבוע.

אכן טרגדיה נוראה

ושכרה בצידה.
(כל חצי שעה בלי טלויזיה היא רווח נקי למוח שלך, אפילו על חשבון סמוראי ג'ק)

suki da yo

New member
אבל אבל אבל

כאילו, ברור, נכון, אני מאוד מרוצה מהמצב נטול הטלויזיה, אבל סמוראי ג'ק הוא הדמות המצויירת השניה הכי שווה בטלויזיה.

suki da yo

New member
נו, דיברנו על זה, בטוח

סנופקין, כמובן. כוסון העולם המדהים. אם אני עומדת מתחת לחופה ושניה לפני שהוא שם לי את הטבעת סנופקין בא ואומר לי "בואי", אני הולכת.

wranger

New member
אה, בערך כמו מה שאני חושב על קימברלי

(הריינג'רית הורודה הראשונה. ג'יזס, קצת ידע כללי!)

siv30

New member
מילואים זה הכי אחי לא? ../images/Emo122.gif

לפחות זה מה שמספרים לנו. אוי ואינטרנט בכבלים, לפעמים השירות שהם נותנים זה כמו לנסוע בעגלה עם סוסה, אבל אני מניחה שכולם אותו הדבר.

דנטל

New member
מעולה

אני עם לא רעם כבר שנים. תמיד הייתי מאוד מרוצה מהשירות. זה בסדר גמור להעדר לכמה ימים. זה לא בסדר שהפורום נראה כמו שהוא נראה בימי ההעדרות כשיש מנהל שותף.

dornat

New member
לא מבינה אף אחד לא אומר כל הכבוד על המילואים?

לא ראיתי שום כובע נופל. וזה היה לי קצת חסר במיוחד בימים בהם אנחנו רואים ירידה במוטיבציה, ועוד אחרי שקידמו את הבחור לאחור?? אני רוצה להוקיר לך באופן אישי אבל בשם כולנו שהלכת למילואים. זה יפה וזה כבוד.

wranger

New member
תודה, אבל אין צורך.

לא הלכתי מתוך מוטיבציה, לא מתוך רצון פטריוטי עז לשרת את המדינה, לא באמת התחשק לי להחזיק את החיים שלי על הולד לכמה ימים וללכת לשאוף קצת חול. הלכתי כי צריך, הלכתי כי הולכים למילואים כשקוראים לך, גם אם אין לך חשק. הלכתי, קצת לא נעים להגיד, כי אין לי את היכולת להמציא תירוצים למה לא. והרגשתי מאוד רע עם זה שהשארתי את זוגתי לבד בבית, ושפספסתי ימי עבודה ולימודים חשובים, והרגשתי אפילו יותר זוועה כשהגעתי לבסיס - אוי, אני לא אפרט עד כמה ולמה - ותודה על ה"כל הכבוד", אבל זה ממש לא מגיע לי. (וואו, התפרצתי קצת, אה?)

dornat

New member
יאאלה איזו תגובה מהממת

קראתי שמעתי ואתה טועה. כי בדיוק אבל בדיוק בגלל כל אלה כל הכבוד. עכשיו שב בשקט כי לא דיברתי אליך, אלא לכל תושבי הפורום הזה שיתנו איזה צ'אפחה על הכתף, מה יש? זה מגיע, הבחור חזר מהג'בלאות (מזכירה לך לא להגיב) ובדיוק בגלל האנשים שהולכים לצה"ל ועושים מילואים היה לשלושה מטוסים שברחו היום מגיארגיה איפה לנחות. גם אם אף אחד לא יגיב אני רוצה להגיד: ככככככפרעליך.

למעלה