חחווופפפפששש אז איך אתם מתכוונים להתחיל את החופש?
א אור P New member 8/4/03 #1 ../images/Emo32.gif חחווופפפפששש ../images/Emo70.gif אז איך אתם מתכוונים להתחיל את החופש?
M Mandyִ New member 8/4/03 #3 ../images/Emo42.gif../images/Emo98.gifמדברת מישהי ש רואה קטנטנות בזמנה החופשי?!
A apl New member 8/4/03 #4 בעיקר: התקדמות בשיעורי הנהיגה שלי..הרי אם רותים רשיון עד יוני צריך לעבוד קשה ולנסוע כמה שיותר. חוצמזה,גם לימודים מהבצפר,ש.ב וכו..(ואין לי השלמות השנה). ובילויים בגדול...
בעיקר: התקדמות בשיעורי הנהיגה שלי..הרי אם רותים רשיון עד יוני צריך לעבוד קשה ולנסוע כמה שיותר. חוצמזה,גם לימודים מהבצפר,ש.ב וכו..(ואין לי השלמות השנה). ובילויים בגדול...
M Mandyִ New member 8/4/03 #6 ../images/Emo42.gif../images/Emo98.gifאני הולכת! סידרו לנו 4 כרטיסים, אולי אפילו גם למאחורי הקלעים אין לי מושג מתי ובאיזו שורה..
../images/Emo42.gif../images/Emo98.gifאני הולכת! סידרו לנו 4 כרטיסים, אולי אפילו גם למאחורי הקלעים אין לי מושג מתי ובאיזו שורה..
א אור P New member 8/4/03 #8 יפה לך... בטח יהיה מפוצץ... אני יודע על מלא שהולכים. אני לא הולך כי אני לא הכי אוהב את המורדים. פה ושם אני רואה את הסדרה.
יפה לך... בטח יהיה מפוצץ... אני יודע על מלא שהולכים. אני לא הולך כי אני לא הכי אוהב את המורדים. פה ושם אני רואה את הסדרה.
A AcE666 New member 8/4/03 #7 מסיבת היפ הופ ביום שבת... לא להתחיל בדיוק.. אבל גם נחשב... לקנות בגדים לצבוע את השיער למשהו וזהו