חחח יאי פתחתי OFF! אממ תצביעו לי ב"עולמות" בסקר שלי טנקס יומטוף
W whatsername 234 New member 26/7/05 #1 ../images/Emo32.gif חחח יאי פתחתי OFF! אממ תצביעו לי ב"עולמות" בסקר שלי טנקס יומטוף
נ נועלה 123 New member 27/7/05 #6 XDDDDDDDDDD חמודה שלי, תתפללי לקום מחרתיים בבוקר... מוהעהעעהעהעהעהעע וד"א, ג'ר שלי. אז לכי תניחי את הטלפיים שלך על מישו אחר. ברור?
XDDDDDDDDDD חמודה שלי, תתפללי לקום מחרתיים בבוקר... מוהעהעעהעהעהעהעע וד"א, ג'ר שלי. אז לכי תניחי את הטלפיים שלך על מישו אחר. ברור?
W whatascene New member 27/7/05 #7 אני בכלל לא מבינה איך אתן רבות עם מישהו כמו פראנק בסביבה.. כאילו, עם כל הכבוד.. P:
S shlomitosh New member 27/7/05 #11 איזה קטע.. התפוז האלה.. כל דבר שאני חושבת עליו.. ואני מחפשת פורום.. יש!! אהה גרין דיי.. גדול!! אוהבת תשירים..גם הקליפים טובים.. והסולן שלהם (לא מתמצאת בשמות) ממש נראה שונה עם ובלי שחור בעינים.. יותר יפה לו עם שחור.. טוב.. המשך יום מהנה לכולם!
איזה קטע.. התפוז האלה.. כל דבר שאני חושבת עליו.. ואני מחפשת פורום.. יש!! אהה גרין דיי.. גדול!! אוהבת תשירים..גם הקליפים טובים.. והסולן שלהם (לא מתמצאת בשמות) ממש נראה שונה עם ובלי שחור בעינים.. יותר יפה לו עם שחור.. טוב.. המשך יום מהנה לכולם!