חייבת לפרוק מעליי עצב

טולייצ

New member
../images/Emo32.gifחייבת לפרוק מעליי עצב../images/Emo7.gif

אז כנראה שככה זה היה צריך לקרות,ואני לא רוצה להישמע כמו איזו פנאטית נלהבת ומאכוזבת,אבל לא התקבלתי למשלחת לקנדה. אני סתם עוד בן אדם בעולם שמנסה ליצור אי תלות באנשים אחרים,אבל אני לא מספיק טובה כדי לחיות פה.. הלוואי ולא הייתי מכירה מישהו בעולם הזה,אבל כל כך רע לי עכשיו,שרע לי שאני אפילו קיימת. תודה לכולכם שניסיתם להבין אותי,ולאהוב אותי שכל כך הייתי זקוקה לעידוד,מקווה שביום מן הימים העולם הזה יראה יפה יותר. ברגשות מעורבים,אוהבת תמיד תמיד,אורטל

מתוקה שלי!!!

אני רק יכולה לתאר לעצמי כמה המשלחת הזאת לקנדה הייתה חשובה לך ואני ממש אבל ממש לא מזלזלת בזה, אבל אם יש משהו שאני כן מרשה לעצמי להגיד זה שזה בהחלט לא סוף העולם... ושלמרות שלא התקבלת ואני בטוחה שזה לא נעים וסיפרת לי שרוב החברים שלך נוסעים, ושאת מחפחדת להשאר לבד כאן.... אני שמחה שאת מרגישה מספיק פתוח כדי לכתוב את הרגשות שלך בפורום, ואני בטוחה שהתגובה שלי היא הראשונה מבין שאר התגובות שעוד יגיעו... אני לא מוכנה שתתייאשי מדבר שכזה, ושתדברי ככה בגלל משלחת לקנדה.!!! יהיו לך מספיק הזדמנויות תאמיני לי... אני תמיד כאן בשבילך, חבל שאת לא עונה לפלאפון... נשיקות וחיבוקים!!!!

ברררר

New member
אורטל!!!!

להתקבל או לא להתקבל למשו לא מעיד על מה שאת!!! את יכולת ליצור אי תלות באנשים גם בלי משלחת לקנדה, ומשלחת לקנדה לא תקבע לך את החיים וגם כשתחשבי על זה בעתיד תגידי לעצמך שלא היה שווה בכלל להיות עצובה בגלל זה. קיצור מותק, תהני מהחופש ובלי לחשוב יותר מידי על שטויות!!!!!!! בר

D i s o r d e r

New member
מתוקה...

נכון מה שאמרת שכנראה זה מה שהיה צריך לקרות. אבל את לא צריכה להכניס לעצמך שום דבר בסיגנון של "אני לא מספיק טובה". אני בטוחה שאת מספיק טובה בשביל החברות שלך, המשפחה שלך, וכמובן אנחנו. מקווה שתתעודדי קצת, ותדעי לך שאני מאמינה שלכל דבר יש סיבה, גם אם את לא רואה עכשיו את הסיבה, וזה הגיוני, כי לבטח ממש רצית לנסוע, יום אחד אולי תביני למה היית צריכה להשאר. לילה טוב מתוקה. מיטל

למעלה