'חיפוש אחר המופלא'

orion69

New member
../images/Emo32.gif 'חיפוש אחר המופלא'

הדרך הרביעית, אשר הובאה למערב על ידי ג. א. גורדייף, מגדירה את האדם כישות בלתי שלמה. מידי יום מוצא הוא את עצמו מול התמודדויות שונות ומגוונות, ומול לצורך לפתח איכויות וכישרונות פנימיים, אך ברובם נשארים אלו בלתי ניתנים להשגה, והוא מוצא עצמו מוותר על שאיפותיו וסוגר עצמו בכלא יותר ויותר צר. הפסיכולוגיה של התפתחותו האפשרית של האדם חוקרת את לא כפי שהוא, אלא כפי שהוא יכול להיות אם יעשה עבודה מודעת על עצמו במסגרת דרך המשלבת את הידע וההוויה. מה היא עבודה מודעת? ומה עומד בבסיסה של הדרך הרביעית? -הכניסה חופשית- 30 באוקטובר 20:30 ברח' כהנשטם 14 תל-אביב. 6 בנובמבר, 20:30 בבית הכט, מוריה 142, מרכז הכרמל, חיפה (קומה אחרונה בבית ספר למשחק) 6 בנובמבר בשעה 20:00 במתנ"ס ברנע, שכונת ברנע, אשקלון 9 בנובמבר בשעה 20:00, עמק רפאים 17 ירושלים

../images/Emo32.gifיורד גשם! ../images/Emo182.gif

הזדמנות טובה לרחם על עצמי: אני בעבודה ולא יכולה לצאת לרקוד בשלוליות
סליחה שגזלתי מתשומת לבכם אחת בדרך

אשכר

New member
למה?!

נעלו אותך שם? איימו עלייך ברצח? ביטלו את המדרגות עד סוף היום? את לא יכולה להכריז על איזה הפסקת סיגריה ולצאת לשלולית? אני עושה את זה כל יום (בלי סיגריה)

לו הייתי

מובנת מאיליו במציאות הלחה כפי שאני כאן בפורום. |אייקון של אחת בדרך משמינה מנחת| יו, כמה תשומת לב. באמת תודה. אחת בדרך.

כל פעם שתרצי צומת לב

תרחמי על עצמך ואנחנו נעזור לך בכייף. ואז תגידי לנו תודה ואז אנחנו נהנה שעזרנו ואז כולם ישמינו. תודה על צומת ליבנו..

למעלה