חי חי.... חה חהההההההה

Hurakano

New member
../images/Emo32.gifחי חי.... חה חהההההההה

4-1 לחורףףף
כל ילדי הקיץ קיבלו ***
(מצטער מיכל מאמי, האמת קשה) אם עוד מישהו לא יפתח את הפה כנגד, אני מכריז שהקיץ היא העונה הכי מסריחה שיש, כולל החברים שלה דבק, זיעה, איכסה וכל שאר החבר'ה עם הכנפיים

michalas

New member
אני מיוחדת../images/Emo70.gif ../images/Emo86.gif

זה שאני לבד זה רק מראה כמה שאתם שטחיים ורגילים! אני מיוחדת! ואני מקורית! ואני חולה על הקיץ! לדוגמה עכשיו, אני יושבת בבית, ומה זה סחוניה בחוץ, ואני עם גופייה ומכנסיים קצרים וכייף לי! והמצב רוח שלי הרבה יותר טוב מאשר בחורף! בחורף תמיד גשם, ואפור, ועצוב כזה....

perrinat

New member
../images/Emo20.gifושוב אני כותבת מהשיעור../images/Emo103.gif

ויש לי עוד סיבה למה אני שונאת את הקיץ........ כל הקרציות הקטנות בחופש....... ועושים רעש ברכבת ובאוטובוסים...... בעעעעעעעעעעעעעע........

Hurakano

New member
חחחחחח איזה תירוץ...

את לא מבינה - רוב האנשים אוהבים את הקיץ, יש יותר טיפוסי קיץ מחורף. חחחח אז בעצם זה פורום של מיוחדים, ואת בעצם כמו הרוב, השאר
חוץ מזה לאה נכנסה לעסק אז ככה או ככה התירוץ שלך מת
*************מוות לקיץ************** XXXXX צריך להחליף את השמש בגוש קרח !!!! XXXXX חורף לשלטון !!!!

michalas

New member
קודם כל, זה לא תירוץ!../images/Emo86.gif

זה באמת נכון, כמעט כל מי שאני מכירה אוהב את החורף יותר! ועובדה שכולם כאן אוהבים את החורף! ודבר שני, אני ולאה זה עדיין מיעוט ואנחנו עדיין מיוחדות! ודבר שלישי, אף אחד לא התאבל איתי על פיט ופיתגורס שלי! ודבר רביעי, אף אחד לא אמר לי כלום על הכדור החדש שלי! ואני גם צריכה שתעזרו לי למצוא לו שם!

michalas

New member
תודה../images/Emo70.gif ../images/Emo86.gif

כדורי?...הממ... חשבתי אולי שם יותר שמי... זתומרת, שם רגיל...אולי של איזה שחקן...

למעלה