חלבי לשבועות!

../images/Emo32.gif חלבי לשבועות!../images/Emo173.gif../images/Emo171.gif

האייקום עם הזר הורג אותי
אוהבים מאכלי גבינה?
איזה מאכל חלבי אתם הכי אוהבים?
איך אתם חוגגים את שבועות?
עושים איזה ארוחת חג עם המשפחה? ומישהי מוכנה להסביר לי מה זה המנהג המוזר הזה של השפרצת מים? (ב"תקופתי" זה לא היה...
) לגבי התמונה- הקרדיט לרווית

או שמא עליי לומר- שבו../images/Emo32.gif

אוהבים מאכלי גבינה? כן כן כן כן כן כןןןןן
איזה מאכל חלבי אתם הכי אוהבים? המממ... נראה לי שמוסקה ולזניה
איך אתם חוגגים את שבועות? בבית
עושים איזה ארוחת חג עם המשפחה? לא, המשפחה נסעה לגרמניה... דודה שלי הזמינה אותנו לארוחה מחר בצהריים.
וכמו שאמר סטיב ארקל: Got any Cheeeeeeeeeese?

פלאפאל

New member
מוסקה זה לא בשרי? ../images/Emo12.gif

יש לי מתכון ל"מוסקה צמחונית", אז הנחתי שזה עם בשר

כן, זה בד"כ לא כשר ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

היוונים אוכלים את זה עם בשר טחון וגבינה צהובה (הרבה) מלמעלה
טוב לראות אותך פה (היי, אני זוכרת אותך
)

פלאפאל

New member
היי, זוכרים אותי ../images/Emo2.gif

הפסקתי להיות כל כך ביקורתית (אני מקווה...) אז אני כבר לא שונאת כל כך הרבה שחקנים
אז סתם קפצתי לבקר ^^ נחמד לראות שאת מנהלת, תתחדשי
לא אכפת לי שזה באיחור, נו, לא ידעתי קודם
ואני ילדה טובה, אני צמחונית
ומעולם לא אכלתי מוסקה כזאת. רק עם הרבה-יותר-מדי-חצילים, ואז זה טעים כי חצילים זה טוב

Shiri from the block

Active member
האייקון הזה מפחיד../images/Emo10.gif ואני לא היחידה שחושבת ככה! הוא נראה שטני כזה../images/Emo7.gif אוהבים מאכלי גבינה? ממ.. בערך, בעיקרון לא ממש.. איזה מאכל חלבי אתם הכי אוהבים? חלב, קוטג', גבינה מותכת אבל רק בטוסט, ועוגת גבינה מצויינת שאחותי מכינה../images/Emo13.gif איך אתם חוגגים את שבועות? לא חוגגת../images/Emo10.gif עושים איזה ארוחת חג עם המשפחה? בטח. ומישהי מוכנה להסביר לי מה זה המנהג המוזר הזה של השפרצת מים? (ב"תקופתי" זה לא היה... ) רציתי שבתקופתך לא היה??? חשבתי שזה קיים שנים!! אין לי מושג מזה המנהג הזה אבל זה מנהג הכי כיפי שיש!../images/Emo6.gif ואיזה חידושים יש! את רואה ילדים קטנים עם רובה שיש בו לפחות שלוש קנים להשפריץ מים!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הם מחסלים אותם!! זה כזה ענק, והכי כיף שיש! בתקווה ששנה הבאה יצא לי לחגוג את זה.. לקחת את החברות ולעשות מלחמה../images/Emo152.gif

AC LoVeR

New member
אני אני אני ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

אוהבים מאכלי גבינה? כן כן כן
איזה מאכל חלבי אתם הכי אוהבים? וואי יש המון; לזניה, בורקס, בלינצ'ס אממ לא זוכרת אבל בטח כשאני אראה את מה שאמא שלי הכינה היום בערב על השולחן אני אזכר
איך אתם חוגגים את שבועות? בבית עם חברים
עושים איזה ארוחת חג עם המשפחה? אממ בטח מחר

DirrtyGirl

New member
עונה. :)

אוהבים מאכלי גבינה ? כן איזה מאכל חלבי אתם הכי אוהבים ? עוגת גבינה, קוטג', חלב איך אתם חוגגים את שבועות ? סבא וסבתא, נסעתי עם המשפחה ביום חופש שהיה. עושים איזה ארוחת חג עם המשפחה ? כן, אצל סבא וסבתא. חחחחח
כן המנהג הזה, אבל זה ממש כייף :) ואל תאכלו יותר מדי מוצרי חלב! - סרטן השד

AC LoVeR

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

למעלה