חלמתי עליכם
בערך..

shikma r

New member
../images/Emo32.gif חלמתי עליכם ../images/Emo4.gif בערך..

חלמתי שעשיתם מפגש פורום באיזה קניון (מזכיר את עזריאלי,אבל לא) ולא אמרתם לי, ובמקרה הגעתי לקניון וחיפשתי אתכם ולא מצאתי (וטוב שכך,נראה לי שכעסתי בחלום) והסוף לא ברור, אבל בואו גניד שחלמתי על הכינויים שלכם יותר מאשר עליכם. במקום פרצוים ראיתי כינויים. מוזר, אל תשאלו.. טוב, סתם שיתפתי. שבוע טוב :)

miss mcmillan

New member
It's an Omen!

מתי מממשים את זה, באים כולם עם תלבושות קו קלאקס קלאן ועם הניק רשום על החזה, וכמובן לא מזמינים את שקמה? (טוב, די, די
אבל לא אשמתי שהיא מרגישה דחויה מהחברה. הרי בעצם כולנו אוהבים אותה
)

shikma r

New member
אני אגיע גם בלי הזמנה !

רק בשביל לזרוק אותך מגג עזריאלי ולצפות בך נמחקת על הכביש בחיוך רחב וצחוק מתגלגל,זורקת לך מזרון שבטח ינחת על גופתך המרוטשת, פניך המעוכות ופרצופך המבוהל... *חוסכת מכם את נהמת החתול שלי* גיא, שיט!תפסת אותי! אני חולמת עליך כל לילה כל הלילה אבל שומרת את הסוד לעצמי,ועוד לא סתם חלומות,חלומות אירוטים. סתם,אני חולמת על אביתר. הייתם מתים! רק על אנשים ממש חשובים אני חולמת חלומות מעניינים.חלמתי על הכינויים שלכם, אל תשכחו. לא עליכם! ואני לא חמד! :)

shikma r

New member
די נו.. ../images/Emo9.gif

רוצה שגם אותך אני אפנק בדחיפה קלה לכיוון מעקה עזריאלי?!

shikma r

New member
אהה אז בגללך זה היה צולע ולא מספק..

איכזבת. לעומתך יעל הוכיחה כי ביצועים מרשימים- יש לה. גיאלי, עדיין לא בורכתי לראות בביצועיך,אולי בהמשך. דקות לפני מעידתך ממעקה הגג.

../images/Emo6.gif אני מבין שלא היית פה

בתקופה של ההודעות על רעות וגיאלי. אוי... זה מזקיר לי נשכחות...

miss mcmillan

New member
מה נתת לי שאני לא זוכרת?

סיממת אותי? שיכרת אותי? מה לעזאזל היה שם באותו לילה?!
לפחות היו לי ביצועים מרשימים. יישמתי אותם עלייך?

shikma r

New member
אל תשחקי אותה לא זוכרת

אני יודעת שזה היה מדהים גם לך (בעצם,רק לך)! אל תכחישי את אהבתנו בהאשמות מרמה ושקר על סימום וחוסר שליטה!

למעלה