חפירה מוזרה

ARMANO

New member
../images/Emo32.gifחפירה מוזרה../images/Emo49.gif

המצאתי לעצמי את השאלה הזו דיי מזמן ועד היום אני בדילמה לגבי התשובה שלה. אז חשבתי לעצמי, למה שאני אסתבך לבד עם עצמי כשאני יכול לתסבך אתכם יחד איתי? השאלה היא: אתה למזלך הטוב, היחדי בעולם שיש לו את הכישרון להמציא מכונה מיוחדת למפעל מסויים. הרווחים שתפיק ממכירת המכונה הזו יהיה עצומים {בשביל הדוגמא: 5 מיליון $} בעקבות פיתוח המכונה, יפוטרו מהמפעל 1,000 ראשי משפחות. האם תפתח את המכונה? האם תזרוק 1,000 משפחות עמוק אל תוך האבטלה והעוני? האם תרוויח את הכסף ותחיה כמו מלך? האם יהיו לך ייסורי מצפון? מה את\ה היית עושה?

ibs123

New member
שאלה אחת המוזרות

איך הגעת לחשוב עד כזה דבר מוזר? ודווקא למזל טוב אתה לא רוצה שנתייחס חחח קיצר אני הייתי לוקח את הכסף ותורם קצת לכל משפחה שפוטרה, זה לא שהם לא ימצאו עוד עבודה אחרי כל ההמצאות הגדולות של מכונות חסכו בעבר כח אדם זול ולכן פוטרנו אנשים ככה זה בהמצאות...

ARMANO

New member
הרבה דברים מוזרים קורים לך

אחרי 3 שוטים של ויסקי

ibs123

New member
אתה חלש

מילא היית אומרת אחרי איזה ג'וינט קטן הייתי מבין אם מדובר בויסקי אז לפחות 5 שוטים

ibs123

New member
../images/Emo4.gif

איך מחזקים שוטים של ויסקי
עזוב ויסקי זה לאשכנזים אין על ערק

ARMANO

New member
כשאתה אומר לברמן שים לי ג'ק עם קולה

ואתה לא מרגיש בכלל את הקולה, זה אומר שהשוט מחוזק
חחחח אני אשכנזי מה לי ולערק

ARMANO

New member
ההבדל בין היום לפעם

הוא שהיום יש יותר מודעות לרמת האבטלה במשק... אז התשובה שלך שאתה תתן להם פיצויים ממה שתרוויח?

WATERS26

New member
כנס לתגובה!

אם אתה לא תמציא מישהו אחר ימציא זה עצוב אבל זה המחיר של הקידמה אי אפשר לעצור אותה...אני יתן לך דוגמה את תעשית הרכב פעם דטרויט היתה בירת תעשית הרכב העולמית מכיון שפעם היה צורך אלפי אנשימ יצור של פס רכב ולכן תעשית הרכב פירנסה את כל אזור דטרויט אם השנים היפנים נכנסו לעסק והטכנולוגיה התקדמה הומצאו מחשבים ורובטים משוכלים מה שחסך בכח אדם וגרם לחיסכון עצום בכסף מהפכת הטכנולוגיה הצליחה כל כך שאי יצאה מחוץ לאדמת יפן לכל העולם בעיקר ארופה האמריקאים שכרגיל היו שחצנים חשבו שמגלל השם שלהם כולם ימשיכו לקנות תרכבים שלהם

WATERS26

New member
המשך חפירה!

אבל מכיון שהטכנולגיה גם הוזילה וגם שיכללה את הרכבים הלא אמריקאים כולם עברו אליהם מה שגרם לרוב מפעלים בדטרויט לפשוט רגל ומעיר מפותחת היא נהפכה לעיר מוכת פשע עוני וסמים מה שרציתי להראות בחפירה את מחיר הקידמה (היפנים)ואת מחיר עצימת העינים והתכחשות אליה (דטרויט)מקוה שעניתי בחפירה הזו משה

ARMANO

New member
אז מה התשובה שלך?

מצד אחד אתה מודע לכך שזה יוביל לעוני ומצד שני אתה כן תפתח אותה? אני בכוונה הדגשתי שחוץ ממך אף אחד לא מסוגל לפתח {שאלה שלי - חוקים שלי
}

WATERS26

New member
אין כזה דבר אני מתעקש...

זה שאלה היפוטתית או איך שכותבים את זה יו אחרי משמרת לילה אין לי כח לחשוב על זה)-:

מוציא את המכונה ועם הכסף

מקים מפעל ליצור משהו אחר (כמובן משהו שיכניס כסף) ומעסיק את האנשים האלה :p

למעלה