חרם על נייק!

SirPsychoSexy1

New member
../images/Emo32.gif חרם על נייק!

תגדילו את התמונה הזאת זאת פרסומת של נייק תסתכלו על הכיתובית למטה.. אני מציע - חרם על נייק

אינען אבי אביהם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איך הם מעיזים
הרי זה נושא כ"כ רגיש
חרם על נייק
לצערי כבר רכשתי זוג אבל זה לפני שידעתי על הפרסומת- הרבה לפני נכון שאתה לא כועסים עליי

lollapalooza

New member
../images/Emo12.gif זו פרסומת אמיתית../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

|שוק| קשה לי להאמין, אבל אם זה נכון אוי ואבוי לראשם. אני ממילא לא נועלת נייק. (יש לומר נייקי, ד"א)

Vdrums

New member
לא נראה לי שזה אמיתי למרות

הכיתוב למטה, זה לא בעיה לזייף כרזת פירסומת. אל תקפצו למסקנות.

lollapalooza

New member
זה באמת חשוב ../images/Emo45.gif

אנשים כנסו ללינק של דפנה ותפנימו.

On drugs

New member
קשה לי להאמין

נייק היא חברה מכובדת ופרסומת כזאת עלולה לגרום לה הפסדים גדולים בארץ

Dr Drums

New member
חחחחח יא חכמים

באמת ניראה לכם שזה אמיתי?????????????????????????????

daven

New member
אוי אייל - דווקא ממך לא ציפיתי...

הנה הלינק כולל ההכחשה של "נייק", חברים חבל שמפיצים שטויות כאלו ועוזרים לאנשים משועממים להזיק לחברות, את הפרסום השלילי הזה כבר לא יהיה ניתן למחוק בקלות...

SirPsychoSexy1

New member
טוב תהרגו אותי וזהו.....

אני בדרך כלל לא מפיץ את כל השטויות ששולחים אבל זה נראה לי אמיתי אז הפצתי חוץ מזה להזכירכם שלא חסרה אנטישמיות בעולם..... סליחה שהטרדתי את שלוותכם

Punkit1

New member
שלום לכולם!!

אני חדשה...אבל רק בפורום! אני מעריצה של רד הוט צי'לי פפרס כבר יחסית מספיק זמןן.. אממממ...מקווה לקבל פה הרבה מידע על הרד הוט צ'ילי פפרס..

Punkit1

New member
הרבה לספר איןן מששש...

כלומרר..אין הרבה מה להגיד... אני אוהבת להיות עם חברות לישון ומוזיקה וידה ידה ידה... חחחח משעמם.. אני מאוד מאוד אוהבת את הצ'ילי פפרס! גם הייתי אמורה ללכת להופעה שלהם בארץץ אבל כמובן בצער וביגון רב הם ביטלו...

daven

New member
איפוא את גרה? היית בהופעת מחווה?

אם לא בהופעה לפני שנתיים .. אז לפחות ב funky monks?

למעלה