חשוב מ-א-ו-ד

../images/Emo32.gif חשוב מ-א-ו-ד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם כבר פירסמו הודעה בנושא, אז אני מצטער... בכל מקרה, נא לקרוא את ההודעה הנ"ל... לקרוא ולהפנים

נצל"ש: שר הטבעות: אחוות הטבעת...

היום דווקא בערוץ 18 (HOT SPACE החדש) בשעה 22:10. להגיד לכם את האמת היה לי הרבה יותר כיף אם היו סוף סוף מראים את שנ הצריכים!!!! כמה כבר אפשר לראות את הראשון? אבל הראשון והשני ברציפות זה כבר משהו הרבה יותר מעניין שיבזבז לי 6 שעות (+-) מהחיים מול הטלויזיה! ככה ערוץ 18 צריך לעשות את הבכורה שלו! עם שני סרטי שר הטבעות רצופים (ובכורה ראשונה בטל' של שני הצריכים)!

go girl1

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo118.gif

שני הצריכים?! מותר לי לדעת מה שניהם צריכים? חחחח כותבים "שני הצריחים"

שמעי....

מצידי את יכולה לכתוב סנאי עהצריכים העיקר שתבינו על מה אני מדבר!!! מה זה משנה אם כותבים בסגיעות כתיב העיקר שאנשים יבינו למה עתם מתכבנים!

go girl1

New member
זה היה בצחוק../images/Emo118.gif

והערתי את זה לטובתך אתה לא רוצה שאני אעיר לא צריך! וזה לא נחמד שאתה מתעצבן כל פעם שמעירים לך....

yaaronet bloom

New member
זה היה בצחוק בטוח!!!!!

הוא יודע לכתוב פשוט בא לו לעצבן פה כמה אנשים ואולי בעצם את כולם....

נחון מעוד!!!!

זה סתם מעצבן כל התיקונים האלה! העיקר שתבינו מה אני כותב. זה באמת משנה אם אני כותב בלי גרשיים ועם שגיאות כתיב?

Y. Welis

New member
היה באמת נחמד אילו הגירסה הארוכה

היתה מוקרנת, וכך ל-NO היה יתרון על YES.

adva g

New member
רוצים את "שני הצריחים" בטלויזיה!!

את הראשון גם ככה יש לי מוקלט עוד מהתקופה שזה היה חינם ב"הוט אוסקר"... ושאלה אם כבר- "הוט ספייס" אמור להיות חינם? כי לפי הפרסומת שלהם הבנתי שכן, אבל משום אני לא יכולה לראות את זה

Y. Welis

New member
אם הכוונה לסיפור על המטרידן מפורום

'המורדים' שמגלה את הטל' לפי הפרטים האישיים ותוכנת 'רישומון' - נראה שזה לא משהו רציני. ואם כן, אז זה בטיפול ולא תהיה בעיה. בכל מקרה ההודעות בעניין נמחקו מהפורומים.

מיי גאד..

איזה שיעמום.. שידרו את הסרט בערך *סופרת* 15 פעמים ביס. פעם ביס אוסקר, פעם ביס 4, פעם ביס 1... איזה שיעמום... אם כבר שישימו את השלישי, זו תהיה בכורה מרשימה לערוץ!

למעלה