ח-ו-פ-ש

פ33ה3

New member
היי אנשים.......!!../images/Emo140.gif

יש קומונה של דודי בלסר המושלם.. שמנהלת אותו מי אם לא רינתוש בלסר המושלמת... ממליצה לכם להיכנס.....(גם אם אתם לא מעריצים אותו...)

ה..תעודה שלי ../images/Emo9.gif

ספרות: 72 אנגלית (הקבצה הכי גבוהה): 65 מקרא: 92 הבעה: 88 אזרחות:90 מדעים: 90 מתמטיקה(הקבצה הכי גבוהה): 80 של"ח: 85 משואה לתקומה(היסטוריה):85 צרפתית: 93 ספורט: פטור מועאעאעאעאה
איחורים: 9 חיסורים: 40
התנהגות: ב' =\
מרוצה מאודדדדדדד

היום בתפוז אנשים ../images/Emo175.gif

בשבת, ה-2/7, יצפה העולם במופע Live 8 בו ישתתפו עשרות אמנים מרחבי העולם, בקריאה להגדלת הסיוע למדינות העניות באפריקה, למניעת הרעב בגינו מתים מדי יום 30,00 ילדים. אנו קוראים לערוצי הטלוויזיה בישראל "להרים את הכפפה" ולשדר את הארוע, בשידור ישיר. גולשי תפוז מוזמנים לחתום על העצומה.
מאיר שלו עיתונאי, סופר ופובליציסט, יתארח היום ב 16:00 בשיתוף עם אתר האינטרנט של רשת סטימצקי. ניתן להעלות שאלות כבר עכשיו בפורום ספרים וספרות.
רצועת הספורט כמידי שבוע בימי שני, נארח דמות בולטת מתחום הספורט בשיתוף עם ערוץ 5. לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
עוד לרגל שבוע הספר, מתגייס פורום אמנות בעוגות ובאירוע מיוחד יתרמו הגולשים עוגות לילדים השוהים בבית לוונשטיין. ניתן לראות את העוגות המרשימות בגלריה שנפתחה לשם כך בפורום.
בטקס תפוח הזהב שנערך בשבוע שעבר הכרזנו על הפורומים הזוכים בבחירת הגולשים לשנה זו. בהצבעה השתתפו אלפי גולשים. שמות הפורומים הזוכים בשלושת המקומות הראשונים בכל אשכול מופיעים במאמר בפורום המשוב. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=168&a=55918&c=1041&sc=0&ssc=0 תודה לגולשים שהשתתפו והצביעו. נפתח הצבעה נוספת בשנה הבאה.

שלי../images/Emo13.gif

אל תיבהלו מכל מקצועות הקודש האלה אני בבית ספר דתי
תורה: 80 בקיאות תנ"ך:90 מחשבת ישראל:76 תושב"ע:97 ספרות:78 לשון:68 היסטוריה:90 ערבית"90 אנגלית 4\5 יחידות:88 מתמטיקה:4 יחידות 72 ביולוגיה:90 כימיה:85 של"ח:80 חינוך:65 למרותש אני פטורה היא דמה לי ציון המפגרת!

פ33ה3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודי שאני קרועה...

זאת לא אני זו חברה שלי מהכיתה

חחח קוראים לה אפרת היא קצת מפגרת אתם יכולים לשאול את נסיכת פופ היא גם אחת מהכיתה שלי הבאתי את כל החמולה חח את אפרת לא הבאתי היא פשוט עקבה אחרי היא נכנסה לכל פורום שאני רושמת בו
אני מקווה שתאמינו לי כי באמת שזו לא אני אהה והקומונה כבר לא מתפקדת היא רק הזכירה לי שהיא קיימת היא אמרה לי להכינס אליה לראות משהו שהיא רשמה שם מבחיניתי לסגור אותה אך אני לא יודעת איך

פ33ה3

New member
יבולה שקרנית!!!!!!../images/Emo46.gif

רינת תפסיקי לשקר טוב?? י'חתיכת צבועה פלצנית.....
את ביקשת שיפרסמו תקומונה המכוערת שלך...
אז תרגיעי ואל תדברי איתי יותר את ממש מגעילה ממש פגעת בי עם מה שרשמת עלי...

פ33ה3

New member
ואני ד"א אמרתי לך שיש קומונה

למטרפולין ואני גם באתי לפניך.........

למעלה